Δεύτερη σερί σφαλιάρα για Ιτούδη, νέος θρίαμβος για Πρίφτη

Δεύτερη σερί σφαλιάρα για Ιτούδη, νέος θρίαμβος για Πρίφτη

Σε εξαιρετική φόρμα η Ούνικς Καζάν, βαδίζει από νίκη σε νίκη στο VTB League και EuroCup. Αντιθέτως, η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, μετά την εμφατική νίκη στο Μιλάνο για την Ευρωλίγκα, γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στην VTB.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη. Αυτή τη φορά η ομάδα του Ελληνα τεχνικού νίκησε μέσα στο Νόβγκορντ τη Νίζνι, μετά από ανατροπή με 89-91! Ετσι πήγε το ρεκόρ της στη VTB League στο 9-1.

Φοβερή εμφάνιση από τον Νντουρ με 30 πόντοτυς και το εκπληκτικό 10/10 δίποντα! Ακολούθησαν σε απόδοση οι Λάσμε (15π., 4ριμπ.) και Κόλομ (16π.), με τους φιλοξενούμενους να μοιράζουν 21 ασίστ. Από τους γηπεδούχους 22 πόντους είχε ο Γιάκομπ Όντουμ και 20 ο Γέλοβατς.

Εξάλλου, τη δεύτερη ήττα της στην διοργάνωση και μάλιστα σερί (προηγήθηκε η εντός έδρας από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν), γνώρισε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. Αυτή τη φορά η ομάδα του Ελληνα τεχνικού έχασε στην έδρα της Ζενίτ με 87-83.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Καράσεφ με 23 πόντους, ενώ βοήθησαν σημαντικά και οι Ουίτινγκτον (14), Βορόνοφ (16) και Κούριτς (14).

Από την ΤΣΣΚΑ που είχε το κάκιστο 27/62 σουτ εντός παιδιάς, ξεχώρισαν οι Κλάιμπερν και Χάινς με 17 και 10 πόντους αντίστοιχα. Μάλιστα ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού είχε επιπλέον 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Πλέον η ομάδα του Ιτούδη βρίσκεται στο 10-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ