ΠΑΟΚ – Κάπο Ντ’ Ορλάντο 79-61

ΠΑΟΚ – Κάπο Ντ’ Ορλάντο 79-61

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της Ορλαντίνα (79-61) εντός έδρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Champions League του μπάσκετ και έδωσε συνέχεια στα θετικά του αποτελέσματα!

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και να ήταν αρκετά άστοχος, όμως αρχής γενομένης από τη δεύτερη περίοδο, ανέβασε στροφές, πήρε προβάδισμα τόσο στο ημίχρονο όσο και στην τρίτη περίοδο και έφτασε τελικά σε μια ευρεία νίκη επί της ιταλικής Ορλαντίνα 79-61!

Με τη νίκη του αυτή διατηρεί τις ελπίδες του για πρόκριση και περιμένει την επόμενη αγωνιστική πάλι στην Πυλαία τη Σαλόν για να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

Οι Ιταλοί αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκαν με 12-6 στο 3’, αλλά στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ με τον Τζάκσον να δίνει τις απαντήσεις πέρασε μπροστά με 15-14 στο 9’.
Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο με τον Αλιμπέγκοβιτς να έχει κάποιες καλές στιγμές απάντησαν και πέρασε αυτοί μπροστά με 24-18 στο 12’.

Εκεί οι Θεσσαλονικείς άλλαξαν την εικόνα τους. Έγιναν πιο δυναμικοί στην άμυνα, πίεσαν τους Ιταλούς στην περιφέρεια και τους ανάγκασαν να κάνουν κακές επιλογές, ενώ στην επίθεση με τους Ζάρα και Χαραλαμπόπουλο βρήκαν το δρόμο για το καλάθι. Ετσι προηγήθηκαν με 31-24 στο 18’ και έβαλαν το «νερό στο αυλάκι» τελειώνοντας το πρώτο μέρος με 41-35.

Στη συνέχεια ανέβασαν ακόμα περισσότερο τις στροφές στις μηχανές τους και με τον Τζόουνς να δίνει λύσεις πήραν διαφορά 16 πόντων (53-37 στο 23’) επιβάλλοντας απόλυτα το παιχνίδι τους.

Οι Ιταλοί είχαν χάσει το ρυθμό τους, έκαναν λάθη και κακές επιθετικές επιλογές  με συνέπεια να μην μπορούν να ακολουθήσουν.

Έτσι η διαφορά έφτασε στους 21 πόντους (76-55 στο 37’) με τον ΠΑΟΚ να έχει την απόλυτη κυριαρχία στο παρκέ και τον Παπαθεοδώρου να βάζει τους νεαρούς παίκτες της δωδεκάδας του. Έτσι οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην επικράτηση με το τελικό 79-61 να «σφραγίζει» την αναμέτρηση.

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος 13 (2), Κρουμπάλι 6, Κόνιαρης, Τσόχλας 3 (1), Μαργαρίτης 6, Ζάρας 13 (3), Χαραλαμπόπουλος 6, Καραμανώλης, Κατσίβελης 10 (2), Τζάκσον 9, Γκος 2, Τζόουνς 11(2)

KAΠΟ ΝΤ’ ΟΡΛΑΝΤΟ: Αλιμπέγκοβιτς 14 (4), Μέινορ, Ατσούρ 6, Κουλμπόκα 11 (1), Λαγκανά 3 (1), Ντέλας 6, Βοϊτσιεχόφσκι 5 (1), Ντοντά 4 , Στογιάνοβιτς 12

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ