Άρης : Χωρίς Αθηναίου κόντρα στη Ναντέρ

Άρης : Χωρίς Αθηναίου κόντρα στη Ναντέρ

Τις υπηρεσίες του Γιάννη Αθηναίου θα στερηθεί κόντρα στη Ναντέρ ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Στην Αθήνα ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης, επισκέφθηκαν την Ακρόπολη παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Δίχως τον εορτάζων Γιάννη Αθηναίου θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (8/1) η αποστολή του Άρη για το Παρίσι. Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις 4:40 στο νικηφόρο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και θα μείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προφυλαχθεί και να επιστρέψει 100% έτοιμος για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο.

Ο 29χρονος άσος ταλαιπωρήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από ενοχλήσεις στο σημείο αυτό, αυτές δεν υποχώρησαν και ως εκ τούτου δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια του Άρη στον αγώνα της Τρίτης (9/1, 21:30) κόντρα στη Ναντέρ, για την 10η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Άρης ξεκίνησε σήμερα επί Αθηναϊκού εδάφους (και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Περιστερίου) την προετοιμασία του για τον αγώνα με τους Γάλλους, από την οποία απουσίαζε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος λόγω του μνημοσύνου του πατέρα του, ενώ παίκτες και τεχνικό επιτελείο επισκέφθηκαν το μεσημέρι τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης αλλά και το Αρχαιολογικό Μουσείο της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ