AEK – Βενέτσια : «Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε» είπε ο Σάκοτα

AEK – Βενέτσια : «Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε» είπε ο Σάκοτα

Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά, νίκησε εύκολα τη Βενέτσια και ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ήταν ο Ντράγκαν Σάκοτα, όπως τόνισε και με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Βενέτσια.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν για να μείνουμε ζωντανοί στον όμιλο. Έπρεπε να νικήσουμε και τα καταφέραμε. Ήμαστε καλά προετοιμασμένοι και διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι.

Εκτός από ένα διάστημα στη δεύτερη περίοδο, είχαμε τον πλήρη έλεγχο στον αγώνα. Πλέον έχουμε δύο νίκες επί της Βενέτσια κι έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ

Ντε Ραφαέλε: Απόλυτα δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ

O προπονητής της Βενέτσια, Βάλτερ ντε Ραφαέλε, ήταν ψύχραιμος μετά τη νέα βαριά ήττα της ομάδας του και προσπάθησε να κάνει μια μικρή ανάλυση: «Τα πρώτα δύο δεκάλεπτα παλέψαμε και ήμαστε κοντά στο σκορ.

Στην τρίτη περίοδο όμως παίξαμε πολύ άσχημα, σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα και δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό. Στην τέταρτη περίοδο δεν έγινε παιχνίδι μετά από τέτοια διαφορά εις βάρος μας και το χρησιμοποιήσαμε για να παίξουν κάποιοι παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμούς.

Η ΑΕΚ άξιζε απόλυτα τη νίκη. Πρέπει να δούμε τι έγινε, να βρούμε λύσεις, να πάρουμε και κάποιους παίκτες, γιατί έχουμε προβλήματα μέσα στο καλάθι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ