Γιαννάκης : «Οι περισσότεροι που μπορούν να βοηθήσουν, γυρίζουν την πλάτη»

Γιαννάκης : «Οι περισσότεροι που μπορούν να βοηθήσουν, γυρίζουν την πλάτη»

Ο Παναγιώτη Γιαννάκης ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου, μίλησε για τον κόσμο, μίλησε για αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν και δεν το κάνουν και επανέλαβε την ανάγκη να αποκτηθούν παίκτες.

Περήφανος για τους παίκτες του, αλλά επικριτικός για όσους μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη και δεν το κάνουν, παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίμπουρκ.

Παράλληλα ο δράκος αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στην ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: «Εγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς είχαμε απουσίες, όπως αυτή του Μπένσον που αισθανόταν πόνους. Παίξαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Στην Τσεχία παίζει χωρίς αντίπαλο. Παρατηρώ ότι δεν είμαστε ενωμένοι. Ηρθα για να δώσω κίνητρο και να προσφέρω θετικά πράγματα. Θυμάμαι από την εποχή που ήμουν παίκτης, ότι εμείς φέρναμε τον κόσμο στο γήπεδο. Τώρα πρέπει να γίνει το αντίθετο.

Στο πρώτο μέρος αισθανθήκαμε πίεση αλλά στο δεύτερο τρέξαμε και παίξαμε επιθετικά. Είμαι περήφανος για τους παίκτες. Είναι δύσκολο να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα με ελλείψεις παικτών. Μεγάλες ομάδες έχουν μεταπτώσεις στην απόδοση τους.Αυτό που είχαμε σήμερα ήταν η μεγάλη επιθυμία και το ομαδικό πνεύμα. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε κάποιες προσθήκες μέσα στο επόμενο διάστημα για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα. Μας λείπουν παίκτες και δεν μπορούμε να κάνουμε καλή προπόνηση. Η Νίμπουργκ πέτυχε κάποια μεγάλα σουτ στα τελευταία λεπτά. Το παλέψαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια. Δεν περιμένουμε να έρθουν παίκτες υψηλού επιπέδου αλλά άτομα που θα στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουμε».

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Η ομάδα τον έχει ανάγκη. Ελατε στο γήπεδο. Η νευρικότητα που υπάρχει, δεν δημιουργεί ανθρώπους που θα δουλέψουν υπέρ της ομάδας. Χρειαζόμαστε συμπαράσταση. Αν θέλαμε να παίζαμε όλοι σαν τον Νικ στην εποχή μου, θα είχαμε πλακωθεί. Δεν είναι όλοι Νικ. Άλλος θα είναι Δοξάκης, άλλος Λυπηρίδης, άλλος Λευτέρης. Ας είναι κάποιος φίλαθλος. Δεν είναι ωραίο να αγαπάς αυτή την ομάδα;

Για την ενίσχυση της ομάδας, την παρουσία της διοίκησης και κατά πόσο νιώθει προδομένος από τη στάση της: «Πρέπει να είμαστε στην ίδια πλευρά. Οταν μιλάω στους παίκτες και είμαι σε ένταση, στόχος μου δεν είναι να τους κριτικάρω αλλά να τους παρακινήσω να κάνουν περισσότερα πράγματα. Τώρα που μιλάω εδώ, το κάνω για να γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες. Το ίδιο ισχύει και για τη διοίκηση. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν, γυρίζουν την πλάτη. Ουτε καν μιλούν για την ομάδα. Παίζουμε χωρίς ξένους. Και αυτοί που έφυγαν, δεν έφυγαν ακόμα. Απλά δεν παίζουν. Είναι εκτός ρόστερ. Για να φύγουν, υπάρχει διαδικασία. Το να δείχνω κάποιον με το δάχτυλο είναι εύκολο. Αν και τα τρία δάχτυλα δείχνουν εμένα. Είναι δεδομένο ότι η διοίκηση πρέπει να φέρει παίκτες.

Μπορώ να δουλέψω με οποιοδήποτε παιδί, αρκεί να ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και να το περιμένετε. Εγώ μπορώ να το κάνω. Οταν ήρθα, ήμουν σίγουρος ότι όλα αυτά θα συμβούν. Αυτό όμως που δεν μπορούσα να πιστέψω, είναι ότι πολλοί άνθρωποι που μπορούν να στηρίξουν την ομάδα, δεν το κάνουν. Η ομάδα είναι μεγάλη και θα γίνει μεγαλύτερη όταν καταλάβουμε ότι το άθλμα είναι ομαδικό. Το μόνο πο μπορώ να πω είναι ότι θέλω αυτά τα παιδιά που παίζουμε, να παλεύουν. Εγώ είμαι εδώ για να δουλέψω και να τσαλακωθώ. Δεν φοβάμαι. Εχω ξεκινήσει από πολύ χαμηλά. Με εχετε δει να τα… σπάω εδώ μέσα. Αλλά έριχνα βουτιές. Αυτό θέλουμε. Μία ομάδα που παλεύει και να δημιουργήσουμε ποιότητα.

Αυτή τη στιγμή, χρειαζόμαστε πράξεις. Ηρθε ένα παιδί σήμερα στον πάγκο. Τον ρώτησα αν ειναι Αρειανός και μου είπε να. Του λέω να κάνει κάτι. Να βρει ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια και να έρθουν στο γήπεδο. Μου είπε ότι βρήκε και να πάμε να τους μιλήσουμε. Αυτό με κάνει να αποκτήσω μεγαλύτερο πάθος για αυτό που κάνω. Και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να δημιουργηθεί ένας οργανισμός που ο καθένας μπορεί να προσφέρει κάτι. Εγώ θα πάω με αυτό τον πιτσιρικά να βρούμε όσους θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο. Και πρέπει να γίνουν κι άλλοι.

Ηταν δυνατό ματς σήμερα. Είχε ωραίες εικόνες, θα τις κρατήσω και θα προσπαθήσω να τις κάνω περισσότερες».

Ο Στέλιος Πουλιανίτης είπε από την μεριά του: «Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε εύκολα καλάθια. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε αυτό και το καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο. Με καλύτερη άμυνα πετύχαμε εύκολα καλάθια, αλλά στο τέλος δεν μπορέσαμε να κατακτήσουμε τη νίκη.

Βρήκαμε ρυθμό μέσα από την άμυνα. Παίξαμε πιο δυνατά, πήραμε αυτοπεποίθηση, ανέβηκε και το γήπεδο, μας έδωσαν αυτοπεποίθηση οι φίλαθλοι και έτσι πήραμε και πιο εύκολα τα σουτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ