Απευθείας στους ομίλους του Basketball Champions League η ΑΕΚ

Απευθείας στους ομίλους του Basketball Champions League η ΑΕΚ

Μπορεί η ΑΕΚ να αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όμως θα μπει απευθείας στους ομίλους του Basketball Champions League και μάλιστα ως επικεφαλής.

Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο των playoffs από τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να της δημιουργήσει πρόβλημα, καθώς θα πάρει το απευθείας εισιτήριο για τους Ομίλους του Basket Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η Ένωση είναι η τρίτη ελληνική ομάδα που θα πάρει μέρος στη διοργάνωση αυτή, εφόσον στα ημιτελικά της Basket League συνέχισαν ΠΑΟΚ και Προμηθέας κι αν δεν είχε κατακτήσει το Basketball Champions League, θα χρειαζόταν να αναζητήσει την πρόκρισή της στους Ομίλους της διοργάνωσης της FIBA μέσω του τρίτου προκριματικού γύρου.

Από την άλλη, ο Προμηθέας και ο ΠΑΟΚ πήραν το απευθείας εισιτήριο για τους Ομίλους του Basketball Champions League της νέας σεζόν, ενώ σε αυτούς θα βρεθεί και ΑΕΚ κι ως ισχυρή μάλιστα, κάτι που σημαίνει πως οι ελληνικές ομάδες δεν θα χρειαστεί να περάσουν από την διαδικασία των προκριματικών.

Αν όμως η Ένωση επιλέξει να συνεχίσει στο Eurocup καθώς έχει αυτή τη δυνατότητα, τότε τη θέση της στη διοργάνωση της FIBA θα πάρει το Λαύριο που τερμάτισε στην έκτη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ