Ντράγκαν Σάκοτα : «Θα μείνουμε στην ιστορία!»

Ντράγκαν Σάκοτα : «Θα μείνουμε στην ιστορία!»

O Nτράγκαν Σάκοτα έχει συνδέσει την παρουσία του στην ΑΕΚ με τίτλους και επιτυχίες, αλλά και μεγάλο αγώνα, πολλές θυσίες και προσπάθειες.

Ο Σέρβος προπονητής ήταν εκείνος που οδήγησε την «Ένωση» στο πρωτάθλημα το 2002 με την απίστευτη ανατροπή στους τελικούς των πλέι όφ από 0-2 σε 3-2 επί του Ολυμπιακού, βοήθησε στην… αναστύλωση της ομάδας και την οδήγησε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε λοιπόν κάθε λόγο να είναι δικαιωμένος για την προσπάθειά του.

«Συγχαρητήρια σε όλους, στους παίκτες, τους βοηθούς μου, στον κόσμο μας για την φανταστική ατμόσφαιρα. Θα μείνουμε σίγουρα στην ιστορία της ΑΕΚ. Ήταν ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος. Κανείς δεν πίστευε σε εμάς.

Στο τέλος, όταν όλοι πια έχουν πιστέψει, τότε είναι η πιο δύσκολη στιγμή. Το ότι παίξαμε τόσο καλό μπάσκετ στον τελικό δείχνει ότι το αξίζαμε και μάλιστα απέναντι στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Σχετικά με το αν ένιωσε κάποια στιγμή ότι έβαλε κάποια καλάθια και ο… κόσμος: «Σίγουρα. Παίζουμε για τον κόσμο. Δεν υπάρχει λόγος να παίζαμε μπροστά σε χίλια άτομα. Μας έδωσαν έξτρα ενέργεια και η προσπάθειά μας ήταν μεγαλύτερη σε σχέση με άλλα σημαντικά ματς».

Για το ποιος είναι ο επόμενος τίτλος που θα πανηγυρίσει με την ΑΕΚ: «Όλοι δουλεύουμε για τα αποτελέσματα και τα τρόπαια. Έχουμε πολλούς στόχους, οι οποίοι δεν είναι μόνο τρόπαια. Η ΑΕΚ έχει πολλούς τίτλους. Είναι δύσκολο να επαναλάβουμε κάτι, αλλά πρέπει να χτίσουμε μία ομάδα που θα κάνει συνεχώς ένα έξτρα βήμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ