Βασιλόπουλος : «Είχαμε μέταλλο και… άστρο, παίξαμε τρομερό μπάσκετ»

Βασιλόπουλος : «Είχαμε μέταλλο και… άστρο, παίξαμε τρομερό μπάσκετ»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στάθηκε στο μέταλλο και στο... άστρο που είχε η ΑΕΚ καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενώ ευχαρίστησε από καρδιάς το ιατρικό τιμ της Ένωσης.

Στο μέταλλο και στο… άστρο της ΑΕΚ στάθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μετά την κατάκτηση του Basketball Champions, με τον έμπειρο φόργουορντ να τονίζει ότι η Ένωση έπαιξε τρομερό μπάσκετ και τελικά κατέκτησε το τρόπαιο.

Παράλληλα, ο Έλληνας μπασκετμπολίστας θέλησε να ευχαριστήσει από καρδιάς το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ξεχνάς τα πάντα όταν κατακτάς έναν τέτοιον τίτλο. Ο Ντούσαν, ο Μαυροειδής, έχουν περάσει και αυτοί πολλά, όπως και εγώ. Γίναμε ομάδα, δεν αφήσαμε κανένα παιχνίδι που να μην το διεκδικήσουμε στο τέλος. Έχουμε φτιάξει μέταλλο, έγιναν καλές αλλαγές, είχαμε και το άστρο. Ήταν πολλά τα ταξίδια, μεγάλη η καταπόνηση, οι τραυματισμοί… Υπάρχει η δουλειά, η τύχη, το πλάνο», είπε αρχικά ο Βασιλόπουλος και συμπλήρωσε:

«Η Μονακό είναι μία πολύ καλή ομάδα, έπαιξε σκληρά για 40 λεπτά. Παίξαμε τρομερό μπάσκετ εμείς, δεν χάσαμε ποτέ την συγκέντρωσή μας και τον στόχο μας. Στο τέλος τα καταφέραμε».

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανέφερε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους φυσιοθεραπευτές μας, στους φροντιστές, σε όλο το τιμ. Ήμουν τυχερός γιατί βρήκα ένα απίστευτο ιατρικό τιμ, τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως σε όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ