Μίτροβιτς : «Εκτέλεσε 40 βολές η ΑΕΚ»

Μίτροβιτς : «Εκτέλεσε 40 βολές η ΑΕΚ»

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς άφησε αιχμές για τη διαιτησία του τελικού κόντρα στην ΑΕΚ λέγοντας με αιχμηρό ύφος πως «οι αντίπαλοι εκτέλεσαν 40 βολές».

H Mονακό δεν τα κατάφερε καθώς έχασε τον τίτλο στον τελικό του Φάιναλ φορ και στους Μονεγάσκους επικρατεί απογοήτευση για το αποτέλεσμα, αλλά και πίκρα για τη διαιτησία.

Η κακή άμυνα της Μονακό λοιπόν έπαιξε ρόλο στην ήττα από την ΑΕΚ με τον προπονητή της γαλλικής ομάδας, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, να λέει με αιχμηρό ύφος πως οι αντίπαλοι εκτέλεσαν 40 βολές.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου και τη διοργάνωση του Φάιναλ φορ. Κάναμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι, αλλά μετά από μια πολύ καλή σεζόν είμαστε απογοητευμένοι από το φινάλε. Η άμυνά μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Δεχθήκαμε 29 πόντους στην πρώτη περίοδο και παρότι πλησιάσαμε αυτό δεν έγινε από σωστό παιχνίδι αλλά από κάποια τρελά τρίποντα. Και όταν δέχεσαι 100 πόντους δεν μπορείς να περιμένεις πολλά σε ένα παιχνίδι τίτλου. Επίσης ο αντίπαλός μας εκτέλεσε 40 βολές», τόνισε.

Ερωτηθείς αν η ΑΕΚ είναι καλύτερη ατομικά από τη Μονακό απάντησε: «Θεωρώ πως ίσως η ομάδα μου είναι καλύτερη. Οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι κι εγώ είμαι εδώ να κάνω τη δουλειά μου».

Από την πλευρά του ο Αμαρά Σι τόνισε:
«Δεν είναι αυτό το τέλος που θέλαμε. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί δεν ήμασταν ο εαυτός μας στην άμυνα. Δεχθήκαμε 100 πόντους κι αυτό δεν είναι ικανό να σου δώσει τη νίκη σε έναν εκτός έδρας τελικό.

Θέλω όμως να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Ελπίζω του χρόνου να πάρουμε αυτόν τον τίτλο, γιατί τον αξίζουμε. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σήμερα όμως».

Σε ερώτηση για την αμυντική προσήλωση της ομάδας του, τόνισε: «Κάθε φορά που πλησιάζαμε, κάποιο σφύριγμα άλλαζε τη ροή. Σε κάθε απλή επαφή, σφυριζόταν φάουλ κι έτσι έπρεπε να προσαρμοστούμε και να αλλάξουμε τον τρόπο της άμυνάς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ