Μίτροβιτς : «Φαβορί η ΑΕΚ, είμαστε φυσικά και ψυχολογικά έτοιμοι»

Μίτροβιτς : «Φαβορί η ΑΕΚ, είμαστε φυσικά και ψυχολογικά έτοιμοι»

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς μίλησε για τον τελικό του Basketball Champions League και τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι το φαβορί στα χαρτιά, αλλά πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο, ενώ υπογράμμισε ότι η Μονακό είναι φυσικά και ψυχολογικά έτοιμη.

Φαβορί για την κατάκτηση του Basketball Champions League χαρακτήρισε την ΑΕΚ ενόψει του τελικού ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ο οποίος όμως επισήμανε ότι η Ένωση πρέπει να το αποδείξει αυτό και μέσα στο γήπεδο, κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο.

Παράλληλα, ο Μαυροβούνιος προπονητής επισήμανε ότι η Μονακό είναι έτοιμη τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και ψυχολογικά και θέλει να κάνει το επόμενη βήμα σαν ομάδα.

«Όταν μιλήσαμε πριν από την έναρξη του τελικού τουρνουά, είπα ότι ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε τον τίτλο.Την περασμένη σεζόν σταματήσαμε από την Μπανβίτ στα ημιτελικά, τώρα θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος. Κάναμε το πρώτο βήμα. Τώρα ακολουθεί ο τελικός, είμαστε φυσικά και ψυχολογικά έτοιμοι», δήλωσε αρχικά ο Μίτροβιτς στο sportkblu.rs,  προτού αναφερθεί στον τελικό με την ΑΕΚ (6/4), λέγοντας:

 «Θα έχουν μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς για να φτάσει στο δεύτερο τρόπαιο της σεζόν. Ωστόσο, θέλουμε επίσης ένα άλλο τρόπαιο στη σεζόν. Και πάλι, η ΑΕΚ είναι το φαβορί στα χαρτιά, αλλά πρέπει να αποδείξουν στο γήπεδο πως είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Δεν θα είναι εύκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ