ΚΑΕ ΑΕΚ : «Διαθέσιμα 2.400 εισιτήρια για τον τελικό»

ΚΑΕ ΑΕΚ : «Διαθέσιμα 2.400 εισιτήρια για τον τελικό»

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας τον κόσμο της για τα διαθέσιμα εισιτήρια που υπάρχουν για τον τελικό της Κυριακής απέναντι στη Μονακό.

Η ΑΕΚ έχει ραντεβού με την Ιστορία την Κυριακή 6/5, 20:30, καθώς θα αναμετρηθεί με τη Μονακό με φόντο το τρόπαιο του Basketball Champions League. Η Ένωση θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσει την κούπα μπροστά στον κόσμο της όπως είχε γίνει και πριν 50 χρόνια στο Καλλιμάρμαρο.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, ενώ τους ενημέρωσε σχετικά με τα διαθέσιμα εισιτήρια του τελικού και τον τρόπο διάθεσής τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

H «Βασίλισσα» προκρίθηκε στον Τελικό του Basketball Champions League και ετοιμάζεται τηην Κυριακή για την πιο μεγάλη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της.  Η «Βασίλισσα» θέλει όλο τον κόσμο στο πλευρό της. Θέλει όλο το ΟΑΚΑ να είναι «κιτρινόμαυρο».

Η ΑΕΚ B.C. ευχαριστεί τους χιλιάδες οπαδούς της για την απίστευτη ατμόσφαιρα στον ημιτελικό με Μούρθια και ανακοινώνει, ότι έμειναν προς διάθεση ακόμη 2.400 εισιτήρια για τον αυριανό (Κυριακή, 06/05) Τελικό με Μονακό.

Τα υπόλοιπα 2.400 εισιτήριαθα διατίθενται  στον σταθμό «Ειρήνη», σήμερα (Σάββατο, 05.05), από 10:00 – 17:00, στα Καταστήματα  Γερμανός και Cosmote και διαδικτυακά.

Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, ότι όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια στις θέσεις Baseline Courtside, θα πρέπει να βρίσκονται στη θέση τους πριν την έναρξη του αγώνα. Σε άλλη περίπτωση, θα τους επιτραπεί η είσοδος (ΜΟΝΟ) στο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας μας, ότι με απόφαση της Αστυνομίας θα προηγηθεί και των αγώνων της Κυριακής αυστηρός προέλεγχος περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ήτοι μετά τα εκδοτήρια του Σταθμού «Ειρήνη» και στα όρια της περίφραξης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Τούτο σημαίνει, ότι κανένας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο συγκρότημα δίχως εισιτήριο. Απαγορεύεται η χρήση φωτοβολίδων και βεγγαλικών. Οι φίλοι, που θα σπεύσουν στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι βάσει των οδηγιών δεν μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους αναπτήρες και αιχμηρά αντικείμενα.

Ο κάθε οπαδός θα κάθεται στη θέση του, έτσι όπως καταγράφεται αυτή στο εισιτήριό του, καθώς θα υπάρχει έλεγχος και μέσα στο γήπεδο.

Είμαστε βέβαιοι, ότι oι φίλοι της ΑΕΚ για ακόμη μία φορά θα προσαρμοστούν στις διαμορφωθείσες συνθήκες και θα συμβάλλουν στην ομαλότητα, δίχως να κινδυνεύσει η ΑΕΚ από τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι δεν πρέπει να πετάμε τα εισιτήρια-πακέτο των δύο ημερών. Ισχύει το ίδιο και για αύριο Κυριακή.

Συνεχίζεται πάντα η διάθεση εισιτηρίων ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

Πιο αναλυτικά:

–              Τα παιδιά μέχρι 6 ετών έχουν πρόσβαση στους αγώνες δωρεάν, αλλά χωρίς κάθισμα.

–              Δεν υπάρχει παιδικό και φοιτητικό εισιτήριο, και εισιτήριο ανέργων.

–              Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ