Βασιλειάδης : «Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ, η θέση μας είναι με την Ομοσπονδία και τη FIBA»

Βασιλειάδης : «Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ, η θέση μας είναι με την Ομοσπονδία και τη FIBA»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, υποστήριξε μέσω δηλώσεών του μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τη Μούρθια, ότι η νίκη της Ένωσης και η πρόκρισή της στον τελικό του Basketball Champions League, αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ. Επιπλέον, τόνισε ότι η η κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό της ΕΟΚ και της FIBA […]

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, υποστήριξε μέσω δηλώσεών του μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τη Μούρθια, ότι η νίκη της Ένωσης και η πρόκρισή της στον τελικό του Basketball Champions League, αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ.

Επιπλέον, τόνισε ότι η η κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό της ΕΟΚ και της FIBA στην κόντρα με την Euroleague, όμως πρέπει να βρεθεί άμεσα μία λύση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μία μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και περιμένουμε όλοι τον τελικό. Σε αυτό το γήπεδο το ελληνικό μπάσκετ έχει ζήσει μεγάλες στιγμές και με την Εθνική και με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στην ΚΑΕ ΑΕΚ και στους εργαζόμενους του ΟΑΚΑ για το αποτέλεσμα. Αυτό μας δίνει και το στίγμα για το τι πρέπει να δούμε και την επόμενη εβδομάδα».

Για τον τελικό της Κυριακής: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Μονακό είναι μία πολύ καλή ομάδα, το είδαμε και στον πρώτο ημιτελικό. Στον τελικό όλα είναι ανοικτά, όλα γίνονται. Με την βοήθεια και του κόσμου, η ΑΕΚ έχει ελπίδες και μπορεί να οδηγήσει σε γιορτή τους Έλληνες».

Για με την συνάντηση που είχε με τον Πάτρικ Μπάουμαν: «Είμαστε σε ανοικτή επικοινωνία με την FIBA. Ζούμε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι μία κομβική περίοδος. Ως κυβέρνηση, έχουμε πάρει κάθε πρωτοβουλία για να λύσουμε το ζήτημα. Η θέση μας είναι με την Ομοσπονδία και την FIBA. Πρέπει να βρεθεί άμεσα μία λύση πάντως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ