Σάκοτα : «Στόχος ήταν η επιστροφή στην Ευρώπη, τώρα όμως η κατάκτηση του τροπαίου»

Σάκοτα : «Στόχος ήταν η επιστροφή στην Ευρώπη, τώρα όμως η κατάκτηση του τροπαίου»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου της FIBA, στο πλαίσιο του Final-4, τονίζοντας ότι μπορεί αρχικά ο στόχος να ήταν η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη, όμως πλέον είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο Ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο Σάκοτα ξεκίνησε τις δηλώσεις του, τονίζοντας πως παρά το γεγονός ότι η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά, η ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να προκριθεί στο Final-4.

Επίσης, στάθηκε στον στόχο που είχε τεθεί από την αρχή της προσπάθειας του κυρίου Μάκη Αγγελόπουλου, που δεν ήταν άλλος από την επιστροφή της ΑΕΚ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης

«Σε γενικές γραμμές δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν. Πάντα υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Όταν ανέλαβα η ομάδα έπρεπε να πάρει πολλά μεγάλα παιχνίδια με μεγάλα σουτ. Και η Μούρθια προκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο. Ενδεχομένως να υπάρξει περισσότερη πίεση για εμάς καθώς παίζουμε εντός έδρας. Αυτός όμως είναι ο πιο γλυκός τρόπος για να προχωρήσεις».

Σχετικά με το αν αυτή η διοργάνωση αποτελεί ευκαιρία για κάποια από αυτές τις ομάδες να αναδειχθεί, αφού το κοινό σημείο των τεσσάρων ομάδων είναι ότι την τελευταία δεκαετία έχουν υποβιβαστεί τουλάχιστον μία φορά: «Όταν άρχισε η αναγέννηση της ομάδας με τον Μάκη Αγγελόπουλο πριν από 4 χρόνια περίπου αυτό ήταν ένα από τα κομμάτια που είχαμε δώσει έμφαση. Να επανέλθει η ΑΕΚ στην Ευρώπη. Όχι μόνο να παίζει στις διοργανώσεις, αλλά και να κατακτά τρόπαια. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το δεύτερο τρόπαιό μας φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ