Χάρις για Στρασμπούρ : «Χάσαμε δύο φορές στο όριο, κάτι της χρωστάμε»

Χάρις για Στρασμπούρ : «Χάσαμε δύο φορές στο όριο, κάτι της χρωστάμε»

Για την πρόκριση επί της Νίμπουρκ αλλά και τη Στρασμπούρ, την οποία η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει με φόντο την είσοδο στο Final Four του Basketball Champions League, μίλησε ο Μάνι Χάρις.

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση επί της Νίμπουρκ μέσα στην Τσεχία και προκρίθηκε στους 8 του Basketball Champions League, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Στρασμπούρ, με τον Μάνι Χάρις να υπογραμμίζει -κατά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα- πως η Ένωση κάτι χρωστά στους Γάλλου, αφού «έχουμε χάσει δύο φορές στο όριο».

«Ήταν ένα σπουδαίο ματς και ήρθε η νίκη, όλη η ομάδα πάλεψε και είμαστε μια χαρά», είπε αρχικά ο Αμερικανός στην κάμερα της NOVA, για να προσθέσει πως «είναι λογικό να μην σου πάνε όλα τα πράγματα καλά από την αρχή, θα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω, αλλά όπως είπα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, μείναμε μαζί και τα καταφέραμε».

Τέλος, για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ απέναντι στην Στρασμπούρ, ανέφερε: «Έχουμε παίξει δύο φορές και τους χρωστάμε πράγματα έχουμε χάσει δύο φορές στο όριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να είμαστε έτοιμοι».

Στην καλύτερη πεντάδα της φάσης των 16 ο Χάρις (30,5 πόντους, 4,5 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ σε αυτόν τον γύρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ