ΑΕΚ : Οι ημερομηνίες των αγώνων με τη Στρασμπούρ

ΑΕΚ : Οι ημερομηνίες των αγώνων με τη Στρασμπούρ

Η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τη Στρασμπούρ στο πλαίσιο της φάσης των οκτώ του Basketball Champions League. Η Ένωση θα υποδεχτεί τη γαλλική ομάδα στο ΟΑΚΑ στις 28 Μαρτίου. Ο αγώνας ρεβάνς θα γίνει στις 4 Απριλίου, ημερομηνία που ξυπνάει ευχάριστες μνήμες στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα θα συμπληρωθούν 50 χρόνια […]

Η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τη Στρασμπούρ στο πλαίσιο της φάσης των οκτώ του Basketball Champions League. Η Ένωση θα υποδεχτεί τη γαλλική ομάδα στο ΟΑΚΑ στις 28 Μαρτίου. Ο αγώνας ρεβάνς θα γίνει στις 4 Απριλίου, ημερομηνία που ξυπνάει ευχάριστες μνήμες στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα θα συμπληρωθούν 50 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο Καλλιμάρμαρο. Τότε που ο Αμερικάνος, ο Τρόντζος και οι υπόλοιποι Θρύλοι των κιτρινόμαυρων σήκωναν στον αθηναϊκό ουρανό το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο στο μπάσκετ από ελληνική ομάδα.

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για σύμπτωση ή για κάτι άλλο, αλλά οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάσκετ. Μένει να φανεί στις αρχές του άλλου μήνα λοιπόν, αν θα παίξει ρόλο η ημερομηνία αυτή για το αν η ΑΕΚ θα προκριθεί στο Final 4 της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ