Τζόουνς : «Αποδείξαμε ότι έκαναν λάθος αυτοί που μας υποτιμούσαν»

Τζόουνς : «Αποδείξαμε ότι έκαναν λάθος αυτοί που μας υποτιμούσαν»

Ο Λάκι Τζόουνς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποδείξει ότι όσοι τον υποτίμησαν τη φετινή σεζόν έκαναν λάθος, ενώ χαρακτήρισε ωραία την πορεία του Δικεφάλου μέχρι τους «16» του Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποδείξει ότι όσοι τον υποτίμησαν τη φετινή σεζόν έκαναν λάθος, όπως τόνισε ο Λάκι Τζόουνς, μετά την ήττα (79-67) του Δικεφάλου κόντρα στην Καρσίγιακα, με τον Αμερικανό γκαρντ να χαρακτηρίζει ωραία την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τους «16» του Basketball Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα ωραίο ταξίδι για εμάς ως εδώ. Είμαι πολύ ευγνώμων που φτάσαμε ως εδώ, μετά από τον τρόπο που αρχίσαμε. Συγχαρητήρια στην Καρσίγιακα για το σημερινό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με στόχο να είμαστε επιτυχημένοι. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία, Αποδείξαμε ότι έκαναν λάθος όλοι αυτοί που μας υποτιμούσαν στις αρχές. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους μελλοντικούς μας στόχους.

Πιστεύω ότι μπορούσαμε και περισσότερα. Χάσαμε κάποιες κατοχές και σήμερα και στο πρώτο παιχνίδι που αποδείχθηκαν κρίσιμες. Ξέραμε πόσο δύσκολα θα είναι να παίξουμε εδώ, σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν εκτελέσαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Πρέπει να ελαττώσουμε τα μικρά λάθη κι οφείλουμε να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι όσο πρέπει. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δε μας επιτρέπουν να επιτύχουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ