Παπαθεοδώρου : «Κάποια φθηνά λάθη και στα δύο παιχνίδια, μας κόστισαν την πρόκριση»

Παπαθεοδώρου : «Κάποια φθηνά λάθη και στα δύο παιχνίδια, μας κόστισαν την πρόκριση»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έκανε φθηνά λάθη και στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στην Καρσίγιακα και αυτά ήταν που του στοίχισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Στα «φθηνά», όπως τα χαρακτήρισε, λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδι κόντρα στην Καρσίγιακα στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τονίζοντας πως αυτά του στέρησαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League, μετά την ήττα στην Τουρκία (79-67).

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Θέλω να συγχαρώ την Καρσίγιακα για τη νίκη. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά, ειδικά στην άμυνα μας. Τους αφήσαμε να βάλουν κάποια εύκολα καλάθια και να βρουν αυτοπεποίθηση, μέσα σε αυτήν την έδρα. Αντιδράσαμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε μια πολύ καλή τρίτη περίοδο. Στα τελευταία λεπτά ήταν μια μεγάλη μάχη. Κάποια κρίσιμα λάθη από εμάς, κάποια κρίσιμα ριμπάουντ, κάποια ελεύθερα σουτ που δε βάλαμε… Ηταν δύσκολα αυτή η χρονιά για εμάς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα, που είναι το τέλος μας, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για όλη την προσπάθεια. Ίσως έπρεπε να προχωρήσουμε περισσότερο. Όπως είπα και πριν, κάποια φθηνά λάθη και στα δύο παιχνίδια, μας κόστισαν την πρόκριση.

Δεν ξεκινήσαμε καλά σε αυτήν τη χρονιά. Γενικά, αντιδράσαμε σαν ομάδα. Είχαμε κάποια πολύ καλά παιχνίδια. Η Καρσίγιακα είναι μια καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, με μεγάλες δυνατότητες. Παλέψαμε, ήμασταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο παιχνίδι. Το δεύτερο ήταν σε αυτήν την ατμόσφαιρα. Γενικά, είναι θετική η εικόνα από τη μία πλευρά. Από την άλλη, νομίζω ότι είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για περισσότερη επιτυχία με πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αυτό είναι το μπάσκετ. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι. Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ