Καρσίγιακα – ΠΑΟΚ : Με τη «γλώσσα» των αριθμών

Καρσίγιακα – ΠΑΟΚ : Με τη «γλώσσα» των αριθμών

Τα στατιστικά των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να υπερασπιστεί τη διαφορά των έξι πόντων με την οποία επικράτησε στην Πυλαία, αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη (14/3, 19:00) την Καρσίγιακα στην Τουρκία. Η διοργανώτρια Αρχή, μέσω της ιστοσελίδας της, παρουσία τους αριθμούς των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

  • Η Pinar Karsiyaka έχει 12 νίκες στα τελευταία 14 εντός έδρας παιχνίδια της στο BCL. Οι τελευταίες πέντε νίκες ήρθαν με διαφορά τουλάχιστον επτά πόντων κι αν συμβεί αυτό στο επόμενο παιχνίδι, θα είναι αρκετό για να περάσει στην επόμενη φάση (-6 στο πρώτο ματς).
  • Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια του στο BCL κι έχει δύο νίκες στα τελευταία τρία εκτός έδρας μας, όσες στα προηγούμενα έξι.
  • Η Pinar Karsiyaka επιχείρησε μόλις 11 τρίποντα στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, λιγότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στα ματς του φετινού BCL. Παράλληλα, έδωσε μόλις 10 ασίστ, λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα στη φάση των 16.
  • Η Pinar Karsiyaka πέτυχε 30 βολές στο πρώτο παιχνίδι, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στη φάση των 16. Έχει το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας στις βολές στο BCL (79.2%).
  • Ο ΠΑΟΚ έκανε 30 φάουλ στο πρώτο ματς, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα σε αυτή τη φάση. Κατά μέσο όρο κάνει τα περισσότερα φάουλ με 24.3 ανά παιχνίδι στο BCL 2017/18.
  • Ο D.J. Kennedy έχει πετύχει 10+ πόντους κι έχει μαζέψει 5+ ριμπάουντ σε κάθε ένα από τα 13 παιχνίδια του στο φετινό BCL. Έχει τον καλύτερο μέσο όρο πόντων στη διοργάνωση, μετρώντας 19.7 ανά παιχνίδι.
  • O Phil Goss (11.0) είναι ο μόνος παίκτης του ΠΑΟΚ με 10+ πόντους ανά παιχνίδι στο φετινό BCL.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ