Νίμπουρκ – ΑΕΚ : Τα στοιχεία του ματς

Νίμπουρκ – ΑΕΚ : Τα στοιχεία του ματς

Η γλώσσα των αριθμών.

Τα στοιχεία του αγώνα Νίμπουρκ – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14/3, 19:30) επί τουρκικού εδάφους, παρουσίασε η διοργανώτρια Αρχή του Champions League ιστοσελίδα της.

Ιδού η «γλώσσα» των αριθμών:

-Η CEZ Nymburk έχει επικρατήσει σε 13 από τα 15 εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει στο BCL, ενώ οι δύο ήττες ήρθαν με διαφορά 9 ή λιγότερων πόντων. Αν συμβεί αυτό, θα μπορέσει να προκριθεί (+10 στο πρώτο ματς). Έχει επίσης τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες που έχει δώσει απέναντι σε ελληνικές ομάδες.

-Η AEK έχει νικήσει και τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει αμέσως μετά από εντός έδρας ήττα στο BCL, αλλά στη φετινή διοργάνωση δεν έχει νικήσει ποτέ με διαφορά μεγαλύτερη των 9 πόντων εκτός έδρας. Πάντως, δεν έχει χάσει ποτέ δύο συνεχόμενες φορές.

-Οι παγκίτες της CEZ Nymburk πέτυχαν 56 πόντους απέναντι στην AEK, τους περισσότερους που έχουν πετύχει οι παγκίτες μίας ομάδες σε παιχνίδι για τα Play-Offs του BCL.

-Η CEZ Nymburk είναι η μόνη ομάδα που σημείωσε 20+ πόντους σε όλα τα δεκάλεπτα των πρώτων αγώνων για τη φάση των 16.

-Η AEK έχει επιτρέψει στους αντιπάλους της να επιχειρήσουν 952 εντός πεδιάς σουτ, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στο BCL. Στο πρώτο ματς, δέχθηκε 98 πόντους, τους περισσότερους που έχει δεχθεί μία ομάδα στην έδρα της για το Play-Offs του BCL.

-O Kendrick Ray μετρά κατά μέσο όρο 22.5 πόντους, 6.5 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 1 κλέψιμο στα τελευταία τέσσερα ματς του BCL, ενώ βάζει και 2.5 τρίποντα ανά παιχνίδι. Σημείωσε 30 πόντους στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, τους περισσότερους που έχει βάλει ένας παίκτης σε αγώνα για τη φάση των 16 του BCL.

-O Manny Harris μετρά κατά μέσο όρο 24 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα στα δύο τελευταία παιχνίδια του. Σε αυτά, έχει 57% εντός πεδιάς, 50% από τη γραμμή του τριπόντου και 79% από τη γραμμή των βολών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ