Παπαθεοδώρου : «Εχουμε πιθανότητες με την Καρσίγιακα»

Παπαθεοδώρου : «Εχουμε πιθανότητες με την Καρσίγιακα»

Η τοποθέτηση του τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά την κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League, που φέρνει τον δικέφαλο αντιμέτωπο με την Καρσίγιακα.

Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ έχει αξιόλογες πιθανότητες πρόκρισης στα διπλά παιχνίδια με την Καρσίγιακα, εξέφρασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα, αναλύοντας τον τρόπο παιχνιδιού της.

«Θα βρούμε μπροστά μας μια ομάδα που παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, μετά το ισπανικό. Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση, είναι μια ομάδα που πηγαίνει σε υψηλά σκορ. Στη φάση των “16” όλες οι ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο και είναι δύσκολες. Υπάρχει χρόνος για το παιχνίδι, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ακόμα μακριά από αυτά τα ματς. Όταν έρθει η στιγμή θα προετοιμάσουμε την ομάδα με τον κατάλληλο τρόπο για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι δύσκολη, αλλά θεωρώ ότι έχουμε τις πιθανότητες μας», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Πινάρ Καρσίγιακα.

Για το αν είναι θετικό ότι υπάρχει χρόνος: «Θετικό ή αρνητικό είναι και για τις δύο πλευρές. Και αυτοί έχουν χρόνο να προετοιμαστούν και εμείς. Για εμάς είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ξεκουραστούμε γιατί είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και ταυτόχρονο να προπονηθούμε όλοι μαζί, που και αυτό μας έχει λείψει για να παρουσιάσουμε τον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητα για τα ματς με την Πινάρ Καρσίγιακα».

Για το ζευγάρι της Μούρθια με την Τενερίφη που διασταυρώνεται με αυτό του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά: «Αυτό δεν το βλέπουμε καν, είναι μακριά».

Για το ματς με την Κύμη: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Η Κύμη είναι μια ομάδα που τους τελευταίους δύο μήνες έχει παρουσιάσει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο και με βάση την απόδοση της και με βάση τα αποτελέσματα που έχει, ειδικά στο γήπεδο της είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα να διαχειριστούμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να κερδίσουμε, είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ