Πρέλεβιτς : «Δυνατή ομάδα η Καρσίγιακα, μοιρασμένες οι πιθανότητες»

Πρέλεβιτς : «Δυνατή ομάδα η Καρσίγιακα, μοιρασμένες οι πιθανότητες»

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς εκτιμά πως οι πιθανότητες πρόκρισης μεταξύ ΠΑΟΚ και Καρσίγιακα είναι μοιρασμένες, ενώ ξεκαθάρισε πως ο δικέφαλος του βορρά πρέπει να αντιμετωπίσει την τούρκικη ομάδα χωρίς φόβο.

Την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να προκριθεί απέναντι στην Καρσίγιακα, αντίπαλο που του προέκυψε στη σημερινή κλήρωση για τους «16» του Champions League εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος ήταν παρών στην κλήρωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρέλεβιτς: 

«Και οι τρεις ομάδες που ήταν πιθανοί μας αντίπαλοι είναι σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά δεν είναι ομάδες που μπορούν να μας προκαλέσουν φόβο. Αυτό ακριβώς ισχύει και για την Καρσίγιακα. Είναι μία δυνατή ομάδα, αγωνίζεται σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Σε μία σειρά δύο αγώνων, με εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, η ψυχολογία αλλάζει αρκετές φορές, πολλά μπορούν να παίξουν ρόλο, όλα είναι πιθανά. Γενικά νομίζω ότι το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό, αλλά δίνει σε όλους τη δυνατότητα, εφόσον παίξουν καλά να διεκδικήσουν κάτι και από ότι βλέπω, όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν ως το τέλος την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ.

Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε δυνατοί κι εμείς σε αυτή την διαδικασία που ξεκινά απέναντι σε μία ομάδα που την γνωρίζουμε καλά, και σαν οργανισμό γιατί και επίσημα, αλλά και φιλικά παιχνίδια έχουμε παίξει μαζί τους. Μετά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ζευγάρι που μας αναλογεί, με Μούρθια και Τενερίφη. Tα τοπικά ντέρμπι έχουν άλλη ψυχολογία, αλλά αυτό είναι κάτι που για να μας απασχολήσει θα πρέπει πρώτα να περάσουμε την Καρσίγιακα. Αυτή είναι η ομάδα που μας απασχολεί αυτή την στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ