Σαλόν : «Τουλάχιστον κρατήσαμε τη διαφορά» είπε ο Σουλέ

Σαλόν : «Τουλάχιστον κρατήσαμε τη διαφορά» είπε ο Σουλέ

Ο τεχνικός της Σαλόν, Ζαν Ντενίς Σουλέ στάθηκε στο τελείως διαφορετικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 90-81 της Σουλόν για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Ζαν Ντενίς Σουλέ, να στέκεται στο τελείως διαφορετικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου και να επισημαίνει πως «τουλάχιστον κρατήσαμε τη διαφορά».

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε με δύο στόχους εδώ. Ο πρώτος ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι και προσπαθήσαμε να το κάνουμε ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Δεν μου άρεσε που δεν παίξαμε με καθαρό μυαλό στην τέταρτη περίοδο και είναι κάτι που δεν κρατάω.

Το καλό είναι ότι διατηρήσαμε τη διαφορά των 14 πόντων του πρώτου παιχνιδιού και αυτό θα βοηθήσει σε περίπτωση που έρθουμε ισόπαλοι στη βαθμολογία.

Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ ήταν μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο, πολύ καλύτερη. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι. Η ομάδα δεν προπονήθηκε χθες και το έκανε σήμερα.

Υπήρξαν κάποιες συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν στο τέλος του παιχνιδιού από κάποιους φιλάθλους, ενώ οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί στη συμπεριφορά τους. Η Ελλάδα είναι μία πολύ όμορφη χώρα».

Ερωτηθείς για τα σενάρια πρόκρισης: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι σημαντικό ότι κέρδισε τον Ολυμπιακό. Έχουμε δύο παιχνίδια εντός και πρέπει να τα κερδίσουμε για να είμαστε καλά.

Η κατάσταση είναι ανοιχτή και μπερδεμένη, ωστόσο με δύο νίκες πιστεύω ότι θα φτάσουμε στην τέταρτη θέση και θα πάρουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ