Παπαθεοδώρου: Η μεγαλύτερη νίκη μας στην Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: Η μεγαλύτερη νίκη μας στην Ευρώπη

Πανευτυχής για την μεγάλη εμφάνιση και νίκη της ομάδας του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του και την προσπάθεια των παικτών του και στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Ηταν η μεγαλύτερη νίκη ως τώρα στην Ευρώπη. Παίξαμε με μια καλή ομάδα, με παίκτες υψηλού επιπέδου και ευχαριστώ τους παίκτες για την προσπάθειά τους».

Για το πώς ήρθε η νίκη: «Το παιχνίδι το πήραμε με την άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, είχε παίκτες που πέρυσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα Γαλλίας και έχει και τον Ζελαμπάλ. Είχαμε στην αρχή πρόβλημα με τα ριμπάουντ αλλά αυτό το βελτιώσαμε. Με την ομαδική άμυνα, κερδίσαμε. Ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει μια ομάδα που θα παίζει και άμυνα αλλά και επίθεση. Θέλουμε να νικάμε μέσα από την άμυνα αλλά και να προσφέρουμε θέαμα. Ευχαριστώ τον κόσμο, μας έδωσε ώθηση σήμερα και όταν παίζουμε με κόσμο στο γήπεδο, η ομάδα γιγαντώνεται. Αξίζει τον κόπο να έρθει ο κόσμος για να δει πώς παίζουμε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς πρωταγωνιστές επιθετικά: «Δεν είναι εύκολο αυτό. Οι ξένοι μας είναι ποιοτικοί, ο Τζάκσον είναι ποιοτική προσθήκη αλλά και ο Γκος. Εχει γίνει μια καλή παρέα με τους Ελληνες. Πρέπει αυτό να το δείξουμε και στα άσχημα αποτελέσματα».

Για τον μικρό χρόνο του Κατσίβελη στο τέλος: «Είχε ενόχληση στον αγκώνα και δεν είχε καλή παρουσία στην επίθεση. Ο Γκος μπορεί να παίξει και τις δύο θέσεις και από την στιγμή που είχαμε την απουσία του Κόνιαρη, ο Τσόχλας έκανε πολύ καλή δουλειά άσχετα αν αυτό δεν φαίνεται στα στατιστικά. Μας έδωσε ηρεμία».

Για τον σημερινό στόχο στο ματς: «Ο πρώτος στόχος ήταν η νίκη. Είχαμε έναν καλό αντίπαλο που βρέθηκε σε καλή μέρα. Δεν σκεφτόμαστε την διαφορά. Είναι η μεγαλύτερη νίκη στην Ευρώπη την φετινή χρονιά και άρα είμαστε χαρούμενοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ