ΑΕΚ : «Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια» είπε ο Σάκοτα

ΑΕΚ : «Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια» είπε ο Σάκοτα

Μοναδικός στόχος είναι η νίκη για την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Ρόζα Ράντομ, σύμφωνα με τον τεχνικό της Ένωσης, Ντράγκαν Σάκοτα.

Η ΑΕΚ δεν έχει άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες και αυτό φαίνεται πως το ξέρουν πολύ καλά οι άνθρωποι της ομάδας, όπως τόνισε και με δηλώσεις του ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε πως δεν υπάρχει χρόνος για εκείνον και τους παίκτες του να κοιτάξουν πίσω, αλλά, μόνο μπροστά και την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Ρόζα Ράντομ, όπου η νίκη είναι επιτακτική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα:

«Όπως είπα και προχθές δεν έχουμε περιθώρια να κοιτάξουμε πίσω. Είναι γεγονός, ότι το μυαλό μας ήταν και είναι στον αγώνα της Πολωνίας, διότι ξέρουμε την κρισιμότητα. Δεν έχουμε περιθώρια απώλειας. Μπορεί η Ρόζα Ράντομ να μην έχει πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL, αλλά δεν τα παρατάει! «Χτυπάει» όλα τα ματς κι αυτό δείχνει, ότι δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας.

Θεωρώ, όμως, ότι είμαστε πνευματικά έτοιμοι για τον συγκεκριμένο αγώνα, έστω κι αν δοκιμάζουμε τα όριά μας, αφού κάθε αγώνας στην Ευρώπη είναι εδώ και καιρό καθοριστικός. Είμαστε αισιόδοξοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ