Άρης : Αναχώρησε για Γερμανία με 4 ώρες καθυστέρηση

Άρης : Αναχώρησε για Γερμανία με 4 ώρες καθυστέρηση

Ο Άρης «πέταξε» τελικά για τη Γερμανία για να αντιμετωπίσει τη Βόννη, με 4 ώρες καθυστέρηση λόγω της ομίχλης που είχε σκεπάσει το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Η αποστολή του Άρη έμεινε καθηλωμένη για 4 ώρες στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά αναχώρησε για τη Γερμανία, ενόψει της αναμέτρησης με τη Βόννη για την 11η αγωνιστική του Champions League.

Η πτήση των κίτρινων ήτα να αναχωρήσει στις 10:10, όμως η ομίχλη δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση της, με συνέπεια τα στελέχη της ομάδας να περιμένουν στο αεροδρόμιο μέχρι να επιτραπεί εκ νέου η πτήση.

Τελικά λίγο πριν της 14.00 υπήρξε η τελευταία ενημέρωση, βάσει της οποίας έγινε η κλήση για επιβίβαση. Ο Άρης θα φτάσει στο Ντίσελντορφ και από εκεί θα μετακινηθεί οδικώς (60χλμ) για τον τελικό προορισμό του, τη Βόννη. Το βράδυ θα προπονηθεί στο γήπεδο της αντιπάλου του, όπου θα διεξαχθεί το αυριανό ματς.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία, Γιάννη Αθηναίου, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Μπράις Ντούβιερ. Στην αποστολή συμμετέχουν οι Μάρας, Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Προύιτ, Βασιλόπουλος, Ντούβιερ, Μπελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ