Χρυσικόπουλος: «Όλοι νιώθουμε καλύτερα»

Χρυσικόπουλος: «Όλοι νιώθουμε καλύτερα»

Για την πολύ καλή του εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και το ματς κόντρα στη Σαλόν για το Tσάμπιονς Λιγκ, μίλησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος του ΠΑΟΚ.

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου, την δική του εμφάνιση (21 πόντοι)αλλά και το παιχνίδι κόντρα στη Σαλόν στο πλαίσιο του Basketball Champions League, μίλησε ο άσος του ΠΑΟΚ Λίνος Χρυσικόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, θεωρώ ότι σε όλο το υπόλοιπο, ήμασταν μέσα στο πλάνο μας. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, οι πολλές οι ασίστ και τα λίγα λάθη. Αυτό έκανε τη μεγαλύτερη διαφορά» σημείωσε αρχικά.

Για τη διαχείριση της εβδομάδας με τρία παιχνίδια σε έξι μέρες: «Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία που έχουμε τέτοια εβδομάδα. Για αυτό είμαστε εδώ. Αυτή πρέπει να είναι η αντίδραση που πρέπει να έχουμε. Και αυτή είναι και η διαφορά για να μας κάνει μεγάλη ομάδα».

Σχετικά με το δικό του ρεκόρ σήμερα με τους 21 πόντους: «Νιώθω καλά, όσο περνάει ο καιρός και δουλεύουμε με την ομάδα περισσότερο, εννοείται ότι όλοι νιώθουμε καλύτερα. Μου έδωσαν τα σουτ και μπήκαν».

Για τον ελληνικό κορμό της ομάδας: «Η ομάδα στηρίζεται σε όλους τους παίκτες. Όλοι είναι σημαντικοί. Σε αυτόν τον αγώνα και τον προηγούμενο, έτυχε να είναι καλα οι Έλληνες. Σε άλλα ήταν οι Αμερικάνοι».

Ερωτηθείς για το ματς κόντρα στη Σαλόν: «Είναι μονόδρομος η νίκη. Δε μπορούμε να μπούμε επιδιώκοντας μόνο τη διαφορά. Θα ξεκινήσουμε για τη νίκη και αν δούμε ότι η Σαλόν μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε τη διαφορά, θα είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε».

Για την προσαρμογή σήμερα παρά τα προβλήματα Χαραλαμπόπουλου και Μαργαρίτη: «Η ομάδα αυτή έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο, οπότε αν θεωρήσουμε ότι η διάθεση στην άμυνα είναι αδιαμφισβήτητη για τον καθένα, δεν πιστεύω ότι η επίθεση θα είναι πρόβλημα με 1-2 απουσίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ