Κρουμπάλι : «Πανιώνιος, Ευρώπη και retro day»

Κρουμπάλι : «Πανιώνιος, Ευρώπη και retro day»

Όσα έγραψε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Πυλαία.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το σαββατιάτικο (13/1,16:30- ΕΡΤ1 Basket League Show) εντός έδρας παιχνίδι με τον ουραγό Πανιώνιο (12η αγωνιστική), με τον Ουσμάν Κρουμπάλι να τοποθετείται μέσω του blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για το ματς με τους κυανέρυθρους, την πολύτιμη νίκη επί της Ορλαντίνα στο Champions League, αλλά και τη retro day με τον Πανιώνιο στην οποία η ΚΑΕ κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να εμφανιστούν με παλιές εμφανίσεις.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Ήταν μια επίπονη εβδομάδα για εμάς με δύο απαιτητικά παιχνίδια μέσα σε διάστημα 48 ωρών. Πιστεύω ότι το δυσκολότερο κομμάτι είναι να καταφέρεις να είσαι έτοιμος πνευματικά και όχι σωματικά, αλλά θεωρώ ότι το καταφέραμε. Πήραμε δύο σημαντικές νίκες που θα μας βοηθήσουν στην πορεία μας και στις δύο διοργανώσεις, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε στην ικανοποίηση μας από αυτά τα αποτελέσματα, καθώς η σεζόν είναι μεγάλη και δύσκολη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η νίκη μας επί της Ορλαντίνα μας έφερε πιο κοντά σε θέση πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, αλλά έχουμε πει ότι κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός. Όσο σημαντικό ήταν το ματς με την Ορλαντίνα, είναι και αυτό με τη Σαλόν, αλλά θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε από το βράδυ του Σαββάτου, όταν και θα τελειώσει το ματς με τον Πανιώνιο.

Ξέρω ότι το Σάββατο θα είναι η retro day και οι φίλαθλοι μας θα έρθουν στο γήπεδο με φανέλες παλιών παικτών. Είναι πολύ ωραίο για ένα σύλλογο να τιμάει την ιστορία του και το διάστημα που βρίσκομαι εδώ, έχω καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία. Περιμένω τον κόσμο στο γήπεδο, για να μας σπρώξει σε μία ακόμα νίκη…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ