ΠΑΟΚ Retro Day : «Φορέστε τις παλιές φανέλες σας με Πανιώνιο»

ΠΑΟΚ Retro Day : «Φορέστε τις παλιές φανέλες σας με Πανιώνιο»

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζητά από τον κόσμο της να έρθει στο ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο, φορώντας παλιές εμφανίσεις της ομάδας.

Το προσεχές Σάββατο (13/1, 16:30) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο στο κλειστό της Πυλαίας για τη 12η αγωνιστική της Basket League. Ο δικέφαλος, θέλοντας να δώσει έξτρα κίνητρο στους οπαδούς του, τους κάλεσε να φορέσουν παλιές φανέλες της ομάδας και να δώσουν έτσι ξεχωριστό χρώμα στο εν λόγω ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ : «Σε ένα παιχνίδι που ξυπνά πολλές μνήμες, από πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτή, είναι μία καλή αφορμή, για να χαρακτηρίσουμε αυτή την ημέρα RETRO DAY και να ζητήσουμε από τους φιλάθλους της ομάδας μας που θα έρθουν το Σάββατο στο γήπεδο, να φορέσουν τις παλιές φανέλες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ που ενδεχομένως να έχουν στη συλλογή τους.

Οι παλιές φανέλες βγαίνουν για λίγο από το αρχείο, τις φοράμε αυτό το Σάββατο στο γήπεδο και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο και φυσικά, ενισχύουμε την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει σε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

Για όλους όσοι συμμετέχουν στο RETRO DAY με τις παλιές φανέλες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα υπάρχουν εκπλήξεις και δώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ