Η αμηχανία μιας αφιέρωσης

Η αμηχανία μιας αφιέρωσης

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν ο παίκτης που μ’ ένα τρίποντό του στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με το Λαύριο, έδωσε τη νίκη στον Άρη με 71-70 στο πλαίσιο αγώνα για την Basket League. Παρ’ όλα αυτά, η ΕΡΤ πιάστηκε …τουλάχιστον αδιάβαστη κι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Ο παίκτης μετά το εύστοχο καλάθι, σήκωσε το δάχτυλό του στον […]

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν ο παίκτης που μ’ ένα τρίποντό του στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με το Λαύριο, έδωσε τη νίκη στον Άρη με 71-70 στο πλαίσιο αγώνα για την Basket League. Παρ’ όλα αυτά, η ΕΡΤ πιάστηκε …τουλάχιστον αδιάβαστη κι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.

Ο παίκτης μετά το εύστοχο καλάθι, σήκωσε το δάχτυλό του στον ουρανό αφιερώνοντας αυτό το τυχερό -όπως το χαρακτήρισε- στον πατέρα του που έχει «φύγει» από τη ζωή. Ύστερα, δημοσιογράφος της… Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης υπέπεσε σε γκάφα ολκής καθώς τον ρώτησε εάν ο εκλιπών βρισκόταν στις εξέδρες.

Η αμηχανία του Παναγιώτη Βασιλόπουλου ήταν έκδηλη αλλά απάντησε: «Όχι, έχει «φύγει» εδώ και επτά μήνες». Η δημοσιογράφος συνειδητοποιώντας τι είχε ρωτήσει και αδυνατώντας να κατανοήσει εκ προοιμίου την έννοια της κίνησης του μπασκετμπολίστα, ξέσπασε σε γέλια από… αμηχανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ