Παναθηναϊκός – Τρίκαλα 87-56

Παναθηναϊκός – Τρίκαλα 87-56

Με πρωταγωνιστές τους «νέους» Ζακ Όγκαστ, Ντίνο Μήτογλου, που πήραν χρόνο συμμετοχής από τον Τσάβι Πασκουάλ, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα στο ΟΑΚΑ τα Τρίκαλα (87-56).

Με πρωταγωνιστές τους «νέους» Ζακ Όγκαστ, Ντίνο Μήτογλου, που πήραν χρόνο συμμετοχής από τον Τσάβι Πασκουάλ, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα στο ΟΑΚΑ τα Τρίκαλα (87-56) στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Εύκολο βράδυ είχε ο Παναθηναϊκός απόψε στο ΟΑΚΑ, καθώς επικράτησε με 87-56 των Τρικάλων και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α1 κατηγορία.

Οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και «τελείωσαν» το παιχνίδι μέσα σε πέντε λεπτά απέναντι στους Θεσσαλούς που όσο μπορούσαν προσπαθούσαν να είναι ανταγωνιστικοί.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι με πεντάδα από το βάθος του πάγκου με τους Λεκαβίτσιους, Ντένμον, Αντετοκούνμπο, Σίνγκλετον και Ογκαστ μια και ο Πασκουάλ ήθελε να δώσει ευκαιρίες.

Οι τρικαλινοί ωστόσο με τον Τέγιτς κατάφερναν να διατηρούνται κοντά στο σκορ (11-9 στο 8’), ενώ ισοφάρισαν σε 18-18 στο 11’.

Η είσοδος του Μήτογλου έδωσε περισσότερη ενέργεια και κινητικότητα στους γηπεδούχους που προηγήθηκαν με 40-28 στο 19’, αλλά οι Τζόουνς και Βασιλειάδης έδωσαν τις απαντήσεις για τα Τρίκαλα που μείωσαν σε 40-33 με το τέλος του πρώτου ημίχρονου.

Ο Παναθηναϊκός είχε 9/22 δίποντα και 4/12 τρίποντα, με τους παίκτες του να κάνουν ουσιαστικά «αγγαρεία».

Στη συνέχεια βέβαια οι «πράσινοι» όπως συνηθίζουν στα περισσότερα παιχνίδια τους ανέβασαν την απόδοσή τους.

Παρουσιάστηκαν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους, με πιο δυνατή άμυνα και εύστοχες επιλογές στην επίθεση.. Ετσι με σερί 14-0 μετέτρεψαν το 45-38 στο 23’ σε 59-38 στο 27’ με τους Λοτζέσκι, Σίνγκλετον να δίνουν λύσεις στην επίθεση και τον Καλάθη να μοιράζει αφειδώς ασίστ.

Μάλιστα η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 33 πόντους (85-52 στο 37’) με τους γηπεδούχους να παίρνουν εύκολα τη νίκη με το τελικό 87-56 και να συγκεντρώνονται πλέον στο κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας για την Ευρωλίγκα.

Από τον Παναθηναϊκό, που έπαιξε χωρίς τον Γκιστ, οι Ογκαστ, Λεκαβίτσιους και Μήτογλου ήταν καλύτεροι, ενώ για τα Τρίκαλα προσπάθησαν οι Τέγιτς και Τζόουνς.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 40-33. 64-42, 87-56.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ