Πρώτη νίκη της χρονιάς για ΠΑΟΚ!

Πρώτη νίκη της χρονιάς για ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των… ουραγών της Basket League κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη φέτος στη διοργάνωση, επικρατώντας εντός έδρας στης Κύμης με 94-83 με καλύτερους παίκτες τους Μαργαρίτη, Τζόουνς και Ντίλαρντ. Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε στην «PAOK Sports Arena» την Κύμη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League. Η Κύμη ήταν ανταγωνιστική […]

Ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των… ουραγών της Basket League κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη φέτος στη διοργάνωση, επικρατώντας εντός έδρας στης Κύμης με 94-83 με καλύτερους παίκτες τους Μαργαρίτη, Τζόουνς και Ντίλαρντ.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε στην «PAOK Sports Arena» την Κύμη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League. Η Κύμη ήταν ανταγωνιστική στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όπου και κρατούσε μια επαφή με το σκορ. Προς το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου όμως η διαφορά έπιασε διψήφια νούμερα (22-12), για να λήξει τελικά στο +9 (24-15).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Κύμη με μια αντεπίθεση διαρκείας και ένα σερί 7-0 κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ και τελικά να ισοφαρίσει 2:43’’ πριν το τέλος του ημιχρόνου σε 38-38. Κάπου εκεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξύπνησε και με ένα σερί κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο μπροστά με 45-39 με τον Μαργαρίτη να είναι η κολώνα των γηπεδούχων (11π) και το 45% από τη γραμμή του τριπόντου, κρυφό του χαρτί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και κατάφερε να χτίσει διαφορά ασφαλείας λίγο πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (68-52) για να το κλείσει προηγούμενος τελικά με 70-59, με την Κύμη να δείχνει και πάλι σφυγμό.

Στο τέταρτο και τελευταίο μέρος της αναμέτρησης όμως οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου σοβαρεύτηκαν και έλεγξαν το ματς διατηρώντας μια σχετική διαφορά ασφαλείας, αφού δεν κινδύνευσαν καθόλου. Για τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν οι Μανωλόπουλος, Τσαγκαράκης και Τζόουνς αλλά μια ομάδα εν μπορεί να χάσει μόνο από… τρεις παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ πήρε πράγματα από πολλούς παίκτες, ενώ πέντε από αυτούς που αγωνίστηκαν είχαν διψήφιο αριθμό πόντων με τους Μαργαρίτη, Λάκι Τζόουνς και Ντίλαρντ να είναι οι καλύτεροι.

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ