Λεκαβίτσιους «In», Γκάμπριελ «out» στην Α1

Λεκαβίτσιους «In», Γκάμπριελ «out» στην Α1

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους συμπεριελήφθη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για την Α1 και θα έχει πλέον δικαίωμα να αγωνίζεται τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Λιθουανός γκαρντ πήρε τη θέση του Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος πλέον θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς οι «πράσινοι» έχουν επτά μη κοινοτικούς […]

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους συμπεριελήφθη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για την Α1 και θα έχει πλέον δικαίωμα να αγωνίζεται τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Λιθουανός γκαρντ πήρε τη θέση του Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος πλέον θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς οι «πράσινοι» έχουν επτά μη κοινοτικούς παίκτες.
Τη σχετική αλλαγή έκανε ο Παναθηναϊκός σήμερα το μεσημέρι, κάτι που σημαίνει πως ο «Λέκα» θα είναι στη διάθεση του Πασκουάλ για τον αγώνα πρωταθλήματος με το Φάρο στη Λάρισα την Κυριακή.
Στο μεταξύ ο Κέι Σι Ρίβερς πήρε άδεια από τη διοίκηση για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ