ΕΠΙΣΗΜΟ : Τέλος ο Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό!

ΕΠΙΣΗΜΟ : Τέλος ο Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό! Αργά το βράδυ της Κυριακής ο ατζέντης του, Νίκος Λώτσος, επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια, και τον ενημέρωσε πως ο πελάτης του δεν αποδέχεται τη πρόταση που του έγινε και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Ήταν μια εξέλιξη που προφανώς δεν άρεσε […]

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό! Αργά το βράδυ της Κυριακής ο ατζέντης του, Νίκος Λώτσος, επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια, και τον ενημέρωσε πως ο πελάτης του δεν αποδέχεται τη πρόταση που του έγινε και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Ήταν μια εξέλιξη που προφανώς δεν άρεσε στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήταν και εντελώς απρόσμενη. Η συνάντηση την Παρασκευή μεταξύ του διεθνούς φόργουορντ και των ιδιοκτητών της ΚΑΕ είχε πάει καλά, το κλίμα ήταν θετικό, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο παίκτης αμέσως μετά, αλλά συμφωνία δεν υπήρξε. Κι αυτό ήταν μια ένδειξη για το ότι η διαπραγμάτευση δεν θα είχε αίσιο για τον Ολυμπιακό τέλος.

Ο λόγος για τον οποίον ο Παπαπέτρου δεν θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό δεν είναι γνωστός, όμως σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στη μπασκετική πιάτσα, η διαφωνία του δεν εντοπίζεται στο οικονομικό κομμάτι, αλλά στο ρόλο που θα ήθελε να έχει στην ομάδα και δεν έπαιρνε εγγυήσεις ότι θα τον έχει.

Το ενδιαφέρον πλέον εντοπίζεται στην ομάδα που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Ιωάννη Παπαπέτρου. Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Ακόμα δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση, καθώς περίμενε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό. Τώρα που συνέβη αυτό, λογικά και αν έχουν ισχύ όσα ακούγονται εδώ και καιρό, θα κινηθεί.

Από εκεί και πέρα ο διεθνής φόργουορντ φέρεται να έχει κινήσει το ενδιαφέρον και της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ βρισκόταν και στο στόχαστρο της Εφές, όμως απέρριψε αυτή την προοπτική. Πιθανότατα τις επόμενες μέρες θα κάνει πρόταση η Μπαρτσελόνα, από την οποία επίσης περιμένει κίνηση, ενώ δεν αποκλείεται να έχει και άλλες εναλλακτικές υπόψη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ