Ολυμπιακός : Ομάδα με παρόν και μέλλον

Ολυμπιακός : Ομάδα με παρόν και μέλλον

Ο Ντέιβιντ Μπλατ «χτίζει» τους Ερυθρόλευκους με στόχο να έχουν ομοιογένεια ως σύνολο και για τα επόμενα χρόνια.

Είναι σημαντικό για μία ομάδα να υπάρχει πλάνο και όραμα. Στον Ολυμπιακό μετά τις δύο αποτυχημένες σεζόν με 0/6 τίτλους, δεν σκέφτονται μονάχα την σεζόν που έρχεται αλλά και τις επόμενες.

Οι Ερυθρόλευκοι ήδη έχουν ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας τους, καθώς ένταξαν δύο 24χρονους στο ρόστερ τους, τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και τον Ζακ ΛιΝτέι. Παίκτες που ουσιαστικά παίρνουν την θέση των Μπράιαν Ρόμπερτς και Τζαμέλ ΜακΛίν, οι οποίοι είναι στα 33 και 31 αντίστοιχα.

Δεν είμαι όμως μόνο αυτό που άλλαξε σε σχέση με τις επιλογές που έκαναν οι Πειραιώτες τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή το ηλικιακό κομμάτι, αλλά το γεγονός πως έχουν πραγματοποιήσει στροφή αναφορικά με τον τρόπο που σκέφτονται στα συμβόλαια των παικτών τους.

Και ο Γουίλιαμς-Γκος και ο Ζακ ΛιΝτέι υπέγραψαν συμβόλαια με 2+1 χρόνια, με το NBA out τους να είναι στον τρίτο χρόνο συμβολαίου. Κάτι που σημαίνει, ότι τουλάχιστον μέχρι τη σεζόν 2019-20 θα είναι αμφότεροι στο λιμάνι. Την ίδια ώρα ο Κώστας Παπανικολάου υπέγραψε τρία χρόνια κλειστό συμβόλαιο, ενώ το ίδιο συμβόλαιο έχει δοθεί και στον Παπαπέτρου που ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

Στην περίπτωση λοιπόν που ο «Πάπι» πει το «ναι» τότε ο Ολυμπιακός είναι ικανός να έχει μία ικανοποιητική ραχοκοκαλιά παικτών για τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια.

Να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι βάζοντας κάτω όλα τα συμβόλαιά της ομάδας, στα οποία για πολλούς υπάρχει οψιόν.

ΠΑΙΚΤΗΣΛΗΞΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ
Βασίλης Τολιόπουλος2019
Βασίλης Σπανούλης2019
Δημήτρης Αγραβάνης2020
Νίκολα Μιλουτίνοφ2020
Γιάνις Στρέλνιεκς2019
Γιώργος Πρίντεζης2020
Κώστας Παπανικολάου2021
Βαγγέλης Μάντζαρης2020
Νίκος Αρσενόπουλος2022
Γιώργος Μπόγρης2020
Ιωάννης Παπαπέτρου2021
Νάιντζελ Ουίλιαμς-Γκος2021
Ζακ ΛιΝτέι2021

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ