Γουίλιαμς-Γκος: «Να κερδίσω τα πάντα με τον πιο ιστορικό σύλλογο στην Ευρώπη»

Γουίλιαμς-Γκος: «Να κερδίσω τα πάντα με τον πιο ιστορικό σύλλογο στην Ευρώπη»

Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, Νάιτζελ Γουίλαμς Γκος μίλησε για την εικόνα που έχει από τον Ολυμπιακό, για τους στόχους του αλλά και το πόσο ζεστά τον προσέγγισε ο Ντέιβιντ Μπλατ για να πει το «ναι» στους ερυθρόλευκους.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, είναι η τελευταία προσθήκη του Ολυμπιακού στα γκαρντ και ήρθε για να πλαισιώσει τους Βασίλη Σπανούλη και Βαγγέλη Μάντζαρη, ως προσωπική επιλογή του Ντέιβιντ Μπλατ.

Στρην πρώτη του συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Αμερικανός Γκαρντ μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στους Πειραιώτες, τα όνειρα και τους στόχους του αλλά και την ιδιαίτερη και άμεση προσέγγιση του Μπλατ που τον έκανε να δεχτεί την πρόταση χωρίς δισταγμό.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Γκος στη συνέντευξή του:

«Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης. Έχει μεγάλη παράδοση και αυτό είναι κάτι που γνώριζα καλά. Οπότε το να είμαι, πλέον, μέλος της ομάδας αυτής είναι τεράστια τιμή».

Για τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες εκτός Ολυμπιακού και τους λόγους που δέχθηκε την πρόταση των ερυθρόλευκων: «Είναι αλήθεια πως είχα κι άλλες προτάσεις, όμως, επέλεξα τον Ολυμπιακό για πολλούς λόγους. Πρώτα από όλα, όπως είπα και πριν, για το γεγονός ότι είναι από τους μεγαλύτερους και πιο ιστορικούς συλλόγους στην Ευρώπη. Επιπλέον είχα στο μυαλό μου πως αν θα έκανα το επόμενο βήμα να παίξω σε ομάδα Ευρωλίγκας, θα ήθελα να είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και κάθε χρόνο παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου. Και αυτό ακριβώς κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός. Θέλω να κατακτήσω την Ευρωλίγκα και με τον Ολυμπιακό μπορούμε να τα καταφέρουμε. Φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο κόουτς Μπλατ. Αμέσως μόλις ανέλαβε την ομάδα με πήρε τηλέφωνο και μου έδειξε το μεγάλο του ενδιαφέρον να συνεργαστούμε. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του κόουτς… Το γρήγορο παιχνίδι, το ότι αναθέτει μεγάλες ευθύνες στα γκαρντ».

Για τις πληροφορίες που συνέλεξε για τους Πειραιώτες: «Η αλήθεια είναι πως έκανα μια μικρή έρευνα. Μίλησα με τους Κάιλ Γουίλτζερ και Ντομινίκ Γουότερς που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και αμφότεροι μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τον οργανισμό. Επίσης, μίλησα και με τον Τζέρεμι Πάργκο, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον κόουτς Μπλατ».

Για το πώς περιμένει την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη και τι μπορεί να δώσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και τις προσδοκίες του: «Έχω αυτοπεποίθηση. Δεν θα το κρύψω, περίμενα πως κάποια στιγμή θα έπαιζα σε υψηλό επίπεδο, όμως, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα συμβεί αυτό. Η αλήθεια είναι πως αποτέλεσε έκπληξη για εμένα που στην πρώτη μου επαγγελματική χρονιά ομάδες τόσο υψηλού επιπέδου αναγνώρισαν το παιχνίδι μου και τους κέντρισα το ενδιαφέρον.

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, όμως, η δουλειά δεν σταματά. Στην πραγματικότητα τώρα αρχίζει. Θεωρώ πως το μεγάλο μου πλεονέκτημα είναι ότι μπορώ να αγωνίζομαι σε πολλές θέσεις. Αυτό έχει την σημασία του για τον επιπλέον λόγο ότι ανανέωσε ο Βασίλης Σπανούλης, ένας παίκτης τον οποίο θαυμάζω όπως όλοι στην Ευρώπη, και θα μπορούμε να παίζουμε και μαζί. Από κει και πέρα είμαι πολύ ανταγωνιστικός.

Θέλω μόνο να κερδίζω και τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει την προσοχή μου από αυτόν τον στόχο. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πάντα διεκδικεί όλους τους τίτλους. Την Ευρωλίγκα, το πρωτάθλημα Ελλάδος, το Κύπελλο Ελλάδος. Θέλω να κερδίσουμε τα πάντα! Δεν θέλω να αφήσω εκκρεμότητες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ