Παναθηναϊκός : Παρακολουθεί διακριτικά τον «Παπ»

Παναθηναϊκός : Παρακολουθεί διακριτικά τον «Παπ»

Τις εξελίξεις με τον Ολυμπιακό παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός παραμονεύοντας για τον Παπαπέτρου. Παράλληλα την περίπτωση Κοπόνεν που έχει προταθεί εξετάζει ο Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός έχοντας λύσει το βασικό του ζήτημα με την παραμονή του Νικ Καλάθη, «θωράκισε» τη ρακέτα του αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Ζακ Ογκαστ με τον Στεφάν Λάσμε και πλέον περιμένει τις εξελίξεις.

Ουσιαστικά η υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου είναι εκείνη που έχουν κυκλώσει οι πράσινοι και περιμένουν το αποτέλεσμα των επαφών του με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να καθορίσουν τις κινήσεις τους.

Από την πλευρά τους τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Εχουν Συγκεκριμένο χώρο στο μπάτζετ, συγκεκριμένο- πρωταγωνιστικό- ρόλο στη θέση του Ρίβερς και την δυνατότητα να παίξει και να εξελιχθεί.

Εως τώρα έχουν χειριστεί με διακριτικότητα την υπόθεση, έχοντας κάνει γνωστό το ενδιαφέρον τους και στον μάνατζέρ του και στο περιβάλλον του με το οποίο έχουν πολλούς κοινούς γνωστούς και περιμένουν.

Ασφαλώς και μέσα στα ενδεχόμενα είναι να παραμείνει ο παίκτης στον Ολυμπιακό. Σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε ξένο τριάρι «θυσιάζοντας» τον Ματ Λοτζέσκι, ενώ θα αλλάξει το μεταγραφικό του πλάνο στη θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Διαφορετικά χαρακτηριστικά θα έχει το δυάρι με τον Παπαπέτρου στην πεντάδα και διαφορετικά χωρίς αυτόν.

Σε αυτή την περίπτωση συγκαταλέγεται και το ενδιαφέρον των πρασίνων για τον Πέτερι Κοπόνεν, τον Φινλανδό σκόρερ να αποτελεί μια από τις επιλογές του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο 30χρονος γκαρντ έχει μείνει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα, έχει προταθεί στον Καταλανό, αλλά η περίπτωσή του, όπως κι εκείνη του Τζάνινγκ, θα εξεταστεί εφόσον ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην υπόθεση Παπαπέτρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ