Ολυμπιακός : Ζεστά για Γκος και Λεσόρτ

Ολυμπιακός : Ζεστά για Γκος και Λεσόρτ

Έχει προχωρήσει το ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά για τους δύο παίκτες και είναι όλο και πιο κοντά στην απόκτησή τους.

Στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες είναι επικεντρωμένοι στις ανανεώσεις των Ελλήνων. Μετά την επιτυχία με την περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη, οι Ερυθρόλευκοι την Τρίτη θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους του Κώστα Παπανικολάου και του Ιωάννη Παπαπέτρου για να μιλήσουν για τα νέα τους συμβόλαια και τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Βέβαια δεν είναι μόνο εκεί το μυαλό τους στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες τρέχουν για τα καλά τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας σεζόν. Και όπως όλα δείχνουν τα πηγαίνουν αρκετά καλά στις υποθέσεις του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και του Ματίας Λεσόρτ.

Αρχικά ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον Αμερικανό γκαρντ, καθώς είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν πέρσι και ήδη ομάδες της Ευρωλίγκας φέρονται ως άμεσα ενδιαφερόμενες. Οι συζητήσεις είναι σε καλό επίπεδο με τον Ολυμπιακό να του έχει εκφράσει το ποσό τον θέλει και το πως σκέφτεται την ένταξη του στην ομάδα του Πειραιά.

Όσο για τον Γάλλο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα; Είναι αυτήν την στιγμή στην κορυφή της λίστας των ψηλών. Ο Έλληνας εκπρόσωπος του έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό, ξέρει τι ακριβώς ζητάει η πλευρά του και δεν θα είναι περίεργο να έχουμε εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα για την περίπτωση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λεσόρτ έχει συμβόλαιο στον Ερυθρό Αστέρα, το οποίο πάντως έχει ένα μικρό buy out που δεν φαίνεται να είναι εμπόδιο για να πραγματοποιηθεί ο «γάμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ