Παναθηναϊκός : Προχωρούν για την «επόμενη ημέρα»

Παναθηναϊκός : Προχωρούν για την «επόμενη ημέρα»

Γιαννακόπουλος και Πασκουάλ συζήτησαν για πολλές ώρες σχετικά με τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Τσάβι Πασκουάλ συναντήθηκαν σήμερα για πολλές ώρες και έβαλαν κάτω τα πράγματα για να δουν πως θα προχωρήσουν για τη νέα σεζόν εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους και τα σενάρια.

Με τον Καλάθη, χωρίς τον Καλάθη, με πολλούς Αμερικανούς, με πολλούς Έλληνες, καθόρισαν επίσης το ύψος του μπάτζετ, αλλά και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να μείνουν οι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, εκείνοι που θέλει ο Πασκουάλ να ξαναδεί τον Αύγουστο στο ΟΑΚΑ για την προετοιμασία.

Οι δυο άνδρες άλλωστε έχουν συγκεκριμένα δεδομένα στα χέρια τους μετά την αρνητική απάντηση του Νικ Καλάθη και θα πρέπει να προχωρήσουν στο σχεδιασμό της ομάδας χωρίς τον ελληνοαμερικανό γκαρντ.

Εξάλλου αυτή τη στιγμή η απόσταση ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι δεδομένη με τους «πράσινους» να δείχνουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις στο ΝΒΑ. Αυτό φυσικά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως αν υπάρξει επιστροφή του παίκτη στο τραπέζι των συζητήσεων, δεν θα αλλάξει άμεσα και η ατζέντα των κινήσεων.

Πάντως Πασκουάλ και Γιαννακόπουλος λοιπόν «χάραξαν» την φιλοσοφία και τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν για να δημιουργήσουν τη νέα ομάδα.

Επιβεβαιώθηκε πως συνεχίζει ο Μάρκους Ντένμον και θα αποχωρήσει ο Κένι Γκάμπριελ, ενώ δεν θα γίνει καν κίνηση για να ανανεώσει ο Ρίβερς. Ο Καταλανός ζήτησε να παραμείνει ο Λεκαβίτσιους καθώς θεωρεί ότι μπορεί να δώσει λύσεις παρά το «ακριβό» συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ