Ανάμεσα σε NBA και Παναθηναϊκό ο Καλάθης σύμφωνα με τους book!

Ανάμεσα σε NBA και Παναθηναϊκό ο Καλάθης σύμφωνα με τους book!

Το μέλλον του Νικ Καλάθη απασχολεί έντονα τον κόσμο του Παναθηναϊκού και όχι μόνο με τις εξελίξεις γύρω από το που θα συνεχίσει την καριέρα του να απασχολούν και τους book.

Είναι το πρόσωπο των ημερών στο ελληνικό μπάσκετ. Ο παίκτης πάνω στον οποίο έχει επικεντρωθεί η προσπάθεια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, για το χτίσιμο της ομάδας και των επόμενων χρόνων.

Εξάλλου, ο Νικ Καλάθης -περί ου ο λόγος- δεν είναι απλά ένας παίκτης του ρόστερ. Είναι ο κορυφαίος της περσινής σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και ένας από τους σημαντικότερους free agents του παγκόσμιου μπάσκετ. Κάτι που αυτομάτως αυξάνει το επίπεδο δυσκολίες στον ΠΑΟ, για να τον διατηρήσει στο δυναμικό του.

Τι λένε, όμως, οι ειδικοί των πιθανοτήτων και των προβλέψεων για το μέλλον του Νικ; Ποιο πιστεύουν ότι θα είναι το επόμενο βήμα της καριέρας του; Τι πιθανότητες δίνουν στον Παναθηναϊκό να μπορέσει να κρατήσει τον ηγέτη του; Ποιος προορισμός θεωρείται πιθανότερος και ποιος ο λιγότερο πιθανός;

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους book, ο Παναθηναϊκός είναι η δεύτερη επιλογή του Καλάθη, πρώτη στην Ευρώπη. Το ΝΒΑ είναι ο μεγάλος αντίπαλος των πρασίνων καθώς εμφανίζεται ως ο πιθανότερος προορισμός για τον διεθνή γκαρντ!

Συγκεκριμένα, αν πονταρει κανείς 20 ευρω και επιβεβαιωθεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του ο Καλάθης στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ θα του αποφέρει 2,5 φορές το πονταρισμά του.

Την ίδια στιγμή η παραμονή του Καλάθη στον Παναθηναϊκό «πληρώνει» 3,5 φορές το ποντάρισμα και αποτελεί πρόκληση. H Χίμκι ακολουθεί με 4 έχοντας κάνει μια απίθανη πρόταση 9 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια ενώ η Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς προσφέρεται στο 7 και η Ρεάλ Μαδρίτης στο 8.

Αποδόσεις που δείχνουν πολλά για την… προδιάθεση του Καλάθη, αλλά και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Παράλληλα προκαλούν αίσθηση και επιβεβαιώνουν ότι οι Πράσινοι ακόμη δίνουν την μάχη τους για να κρατήσουν τον καλύτερο τους παίκτη έχοντας ξεπεράσει τις άλλες ευρωπαικές ομάδες. Μάλιστα, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη, οι αποδόσεις των book δεν απέχουν καθόλου από το τι ισχύει πραγματικά και τι σκέψεις κάνει ο Νικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ