Έκτακτο: Εκλεισε ο Μπλατ για δύο χρόνια

Έκτακτο: Εκλεισε ο Μπλατ για δύο χρόνια

Ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί από τους Ερυθρόλευκους.

Τα τυπικά απομένουν πλέον προκειμένου ο Ντέιβιντ Μπλατ να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν μερικές ημέρες, οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία κι αυτό που μένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι η ανταλλαγή συμβολαίων και η ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η διάρκεια της συνεργασίας Μπλατ-Ολυμπιακού θα είναι διετής και ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής θα έχει συνολικές αποδοχές ύψους 1,85 εκατομμυρίων Ευρώ, ενώ στο συμβόλαιο θα προβλέπονται και υψηλά μπόνους κατάκτησης στόχων, με τα οποία οι απολαβές του στη διετία μπορούν να εκτοξευτούν στα 2,3 εκ. Ευρώ!

Όμως, πέρα από τις προσωπικές του αποδοχές, συμφωνία επήλθε τις τελευταίες ώρες και στο θέμα του μπάτζετ, που ήταν ένα ακόμα από τα σημεία όπου υπήρχε απόσταση στο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων. Φαίνεται τελικά πως ο Ολυμπιακός θα επενδύσει αρκετά χρήματα και στη δημιουργία της ομάδας (λέγεται ότι το σχετικό ποσό θα ξεπεράσει τα 10 εκ. Ευρώ), άλλωστε η αλήθεια είναι πως ένας προπονητής αυτού του βεληνεκούς είναι λογικό να έχει αυξημένες απαιτήσεις και όσον αφορά τα εργαλεία που θα έχει στα χέρια του για να φτιάξει την ομάδα.

Όλα δείχνουν, πάντως, πως την ανακοίνωση θα πρέπει να περιμένουμε την Τρίτη για να την δούμε. Και τούτο διότι αυτές τις ώρες όλος ο Ολυμπιακός είναι καλεσμένος στον γάμο του Γιώργου Πρίντεζη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ