Παναθηναϊκός: Μένει ο Ντένμον, φεύγει ο Γκάμπριελ

Παναθηναϊκός: Μένει ο Ντένμον, φεύγει ο Γκάμπριελ

Ο Παναθηναϊκός κρατάει τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ και δεν ενεργοποιεί την οψιόν του συμπατριώτη του.

Ο Μάρκους Ντένμον είναι γνωστό πως θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός είναι ένας από τους παίκτες που ζήτησε να παραμείνουν και τη νέα χρονιά ο Τσάβι Πασκουάλ, καθώς θεωρεί πως μπορεί να εξελιχθεί και να βοηθήσει περισσότερο.

Εξάλλου ήταν εκείνος που τον επέλεξε πέρσι φέρνοντάς τον στον Παναθηναϊκό από την Τουρκία. Η αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις του δεν ήταν καλές, είχε πολλά «σκαμπανεβάσματα» με συνέπεια να χρειαστεί να γίνει υπέρβαση με την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς.

Συνολικά ωστόσο η συνέπεια και η εργατικότητα του Ντένμον αξιολογήθηκαν με θετικό βαθμό από τον Καταλανό τεχνικό, ο οποίος ζήτησε να παραμείνει. Ετσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός σκοπεύει τις επόμενες ημέρες να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του και να τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ.

Η περίπτωση του Ντένμον πάντως δεν σχετίζεται με εκείνη του Καλάθη. Η παραμονή του Αμερικανού έτσι κι αλλιώς είχε αποφασιστεί από τον Πασκουάλ και μάλιστα ήταν ο μοναδικός από τους παίκτες που ήταν εκτός Α1, ο οποίος έμεινε στην ομάδα ως το τέλος των πλέι όφ.

Από εκεί και πέρα ο Κένι Γκάμπριελ ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση δεν ενεργοποίησε την οψιόν του και συνεπώς ο Αμερικανός θα αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ