Παναθηναϊκός : Το πρώτο «όχι» του Καλάθη

Παναθηναϊκός : Το πρώτο «όχι» του Καλάθη

Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, που θα πρέπει να αντιδράσει.

Ο Νικ Καλάθης είναι η «νούμερο ένα» μεταγραφική υπόθεση του Παναθηναϊκού, ο παίκτης από την παραμονή του οποίου θα εξαρτηθούν πολλά γύρω από τον αγωνιστικό σχεδιασμό των «πρασίνων».

Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ έχει στα χέρια του την πρόταση του «τριφυλλιού», η οποία ανέρχεται στα 6,5 εκ ευρώ για συμβόλαιο τριών ετών και η διοίκηση της ΚΑΕ περιμένει την απάντησή του.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» θέλουν να πιέσουν τις καταστάσεις και να ξέρουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τι σκέφτεται να πράξει ο ελληνοαμερικανός.

Ετσι εκείνος δεν απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσαν, ζητώντας να διευθετηθούν κάποια επιμέρους οικονομικής φύσης ζητήματα και φαίνεται πως για την ώρα τουλάχιστον οι δυο πλευρές οδηγούνται σε «διαζύγιο».

Οι συζητήσεις για το συμβόλαιό του χρονολογούνται ουσιαστικά από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν, αλλά τότε διακόπηκαν βίαια. Εγιναν κάποιες προσπάθειες μέσα στη χρονιά με τον παίκτη πάντως να… κλωτσάει τις εξελίξεις παρακάτω και να ζητά να απαντήσει μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με το περιβάλλον του θα πρέπει να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες που έχει από την περσινή σεζόν, κάτι που βέβαια έχει προφανώς στα υπόψη της η διοίκηση της ομάδας, όπως φυσικά και με τους υπόλοιπους παίκτες.

Εκείνο που προέχει για τον Παναθηναϊκό είναι να μην αφεθεί στο παιχνίδι των… καθυστερήσεων, φτάσει η 20η Ιουλίου και μείνει χωρίς παίκτη. Αυτό θα ήταν καταστροφή για τους «πράσινους» που θέλουν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Θεωρούν όμως ότι διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να μπλέξουν στη διελκυστίνδα των συζητήσεων του παίκτη με το ΝΒΑ ή με άλλες ομάδες και εκεί είναι προφανές πως υστερούν.

Εξάλλου Ορλάντο και Μέμφις είναι δυο ομάδες που, σύμφωνα με τα trades που έγιναν στο περιθώριο του draft, έχουν ανοιχτή θέση πόιντ γκαρντ στο ρόστερ τους. Μόνο που οι πρώτοι δεν μπορούν να του εξασφαλίσουν το ρόλο που θα ήθελε και οι δεύτεροι δεν έχουν διαθέσιμο χώρο στο μπάτζετ τους για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Καλάθη.

Η υπόθεση πάντως… έχει ανέβει στο σχοινί με τις δυο πλευρές να ακροβατούν, αλλά το σχοινί να είναι έτοιμο να σπάσει.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Παναθηναϊκός προχωρά στο σχεδιασμό του χωρίς τον Καλάθη, αλλά είναι σίγουρο πως θα υπάρξει νέα προσπάθεια επαναπροσέγγισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ