Στο Summer League του Λας Βέγκας o Πράδερ

Στο Summer League του Λας Βέγκας o Πράδερ

Ο Αμερικανός γκαρντ που ήταν εντυπωσιακός με τον Προμηθέα, θα είναι στην ομάδα των Πέισερς και θα προσπαθήσει να μπει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ηταν από τους παίκτες που εντυπωσίασαν από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Κέι Σι Πράδερ, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Προμηθέα και τελείωσε τη σεζόν έχοντας στην κανονική διάρκεια με 10,7 πόντους κατά μέσο όρο σε 4 παιχνίδια, ενώ στα πλέι οφ, σε οχτώ αναμετρήσεις είχε 12,3 πόντους, όντας το βαρύ «πυροβολικό» της ομάδας του Μάκη Γιατρά.

Οι Πατρινοί προχώρησαν σε επαφή για να τον κρατήσουν, όμως αυτός τους απάντησε αρνητικά γιατί έχει το μυαλό του αυτήν την στιγμή στο μεγάλο του όνειρο. Το ΝΒΑ.

Ο Πράδερ στα 27 του χρόνια θα αγωνιστεί με τους Ιντιάνα Πέισερς στο Summer League του Λας Βέγκας και θα προσπαθήσει να αρπάξει την ευκαιρία από το μαλλιά. Όπως και να έχει είναι μία από τις  περιπτώσεις που θα έχουν ενδιαφέρον και στη συνέχεια, καθώς είναι από τους παίκτες που μπορούν σίγουρα να προσφέρουν λύσεις στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ