Φέρνει νέο ιατρικό τιμ ο Ολυμπιακός

Φέρνει νέο ιατρικό τιμ ο Ολυμπιακός

Μία απόφαση ειλημμένη από τους ερυθρόλευκους που φέτος είδαν τον ένα παίκτη μετά τον άλλον να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

Στον Ολυμπιακό προσπαθούν να κάνουν ένα ολικό… λίφτινγκ. Η ομάδα κινείται στην αγορά για τον επόμενο προπονητή της (παρότι ακόμα οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν έχουν πραγματοποιήσει το ραντεβού με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για το τυπικό διαζύγιο), ενώ θα γίνουν τα απαραίτητα ραντεβού με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι από συμβόλαια.

Βέβαια δεν είναι μόνο αυτά που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους». Η σεζόν που πέρασε ταλάνισε από τραυματισμούς την ομάδα του Πειραιά και κατά πολλούς αυτοί ήταν τόσο κομβικοί που επηρέασαν την πορεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για αυτό υπάρχει και πλέον επιθυμία να αλλάξει το ιατρικό τιμ στον Ολυμπιακό. Η συνεργασία με τον Θεοφάνη Τσαβίση, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών, αναμένεται να τερματιστεί, με το επόμενο ιατρικό τιμ να στελεχώνεται από ανθρώπους που διαθέτουν παραστάσεις και εμπειρίες ανάλογες των Πειραιωτών.

Είναι εξάλλου και κάτι που έχει συζητηθεί έντονα και μέσα στις τάξεις των οπαδών των Πειραιωτών και ο Ολυμπιακός αναμένεται να αλλάξει σελίδα και σε αυτό το κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ