Παναθηναϊκός : Τα είπαν Γιαννακόπουλος-Πασκουάλ, πίεση σε Καλάθη

Παναθηναϊκός : Τα είπαν Γιαννακόπουλος-Πασκουάλ, πίεση σε Καλάθη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Τσάβι Πασκουάλ πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση με αντικείμενο τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και συμφώνησαν κατ’ αρχάς σε ένα πράγμα: ότι πρέπει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το θέμα Καλάθη, διότι από αυτό εξαρτώνται όλα τα άλλα. Γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον διεθνή γκαρντ […]

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Τσάβι Πασκουάλ πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση με αντικείμενο τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και συμφώνησαν κατ’ αρχάς σε ένα πράγμα: ότι πρέπει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το θέμα Καλάθη, διότι από αυτό εξαρτώνται όλα τα άλλα.

Γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον διεθνή γκαρντ να απαντήσει άμεσα στην πρόταση που του έχει γίνει εδώ και 15 μέρες για ανανέωση του συμβολαίου του τριετούς διάρκειας έναντι συνολικού ποσού 6,5 εκ. δολαρίων. Ο Καλάθης φέρεται να έχει δει κατ’ αρχήν θετικά αυτή την πρόταση, φαίνεται ωστόσο να επιμένει σε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων και καθυστερεί.

Παρ’ όλα αυτά ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ασκήσει πίεση πάνω του, διότι είναι κομβικός ο ρόλος του στον περαιτέρω σχεδιασμό, ο οποίος πρέπει κάποια στιγμή να προχωρήσει. Άλλες κινήσεις θα γίνουν με τον Καλάθη παρόντα, άλλες χωρίς τον Καλάθη, οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να τελειώσει άμεσα.

Αυτό ζήτησε κυρίως και ο Τσάβι Πασκουάλ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μαζί με την παραμονή των Μάρκους Ντένμον και Ματ Λοτζέσκι. Για τον πρώτο εκτιμά ότι μπορεί να βοηθήσει με το περιφερειακό του σουτ, καθώς μάλιστα παρουσίασε βελτίωση στη διάρκεια της φετινής σεζόν, ενώ ο δεύτερος πιστεύει ότι μπορεί να φανεί χρήσιμος αν παίζει ένα παιχνίδι την εβδομάδα στην Ευρωλίγκα. Αν δηλαδή μείνει ως έβδομος ξένος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Πάντως θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις τις προσεχείς μέρες μεταξύ των δύο ανδρών, γι’ αυτό άλλωστε ο Πασκουάλ παραμένει στην Αθήνα και δεν έχει φύγει ακόμα για την πατρίδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ