Ολυμπιακός : Οι Αγγελόπουλοι αποφασίζουν

Ολυμπιακός : Οι Αγγελόπουλοι αποφασίζουν

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο μερικά 24ωρα και στον Ολυμπιακό οι φήμες όλο και αυξάνονται, τόσο για τον πάγκο, όσο και για ποικίλης φύσεως θέματα που απασχολούν ή θα απασχολήσουν την ομάδα του Πειραιά. Από την πλευρά της διοικήσεως τηρείται σιγή ιχθύος. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα προχωρήσουν ακριβώς έτσι όπως έχουν ορίσει το […]

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο μερικά 24ωρα και στον Ολυμπιακό οι φήμες όλο και αυξάνονται, τόσο για τον πάγκο, όσο και για ποικίλης φύσεως θέματα που απασχολούν ή θα απασχολήσουν την ομάδα του Πειραιά.

Από την πλευρά της διοικήσεως τηρείται σιγή ιχθύος. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα προχωρήσουν ακριβώς έτσι όπως έχουν ορίσει το πλάνο τους αναφορικά με τις ανοιχτές υποθέσεις του Ολυμπιακου.

Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί αναφορικά με τον πάγκο της ομάδας, οι πρόεδροι των «ερυθρόλευκων» θα προχωρήσουν σε ραντεβού με τους τρεις Έλληνες (Σπανούλη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου) μέσα στις επόμενες ημέρες. Σκοπός των Πειραιωτών είναι η παραμονή και των τριών, αφού αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής των επιτυχιών της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Αναφορικά τώρα με το θέμα προπονητή που είναι στην επικαιρότητα της ομάδας του Πειραιά. Από την πρώτη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ, διέρρευσαν κάποια ονόματα για την επόμενη ημέρα των «ερυθρόλευκων», ενώ μέσα από το 10.gr διαβάσατε το ότι οι Τρινκιέρι, Περάσοβιτς και Πλάθα είναι περιπτώσεις που εξετάζονται για την θέση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Στον Ολυμπιακό πάντως, όπως και σε κάθε ομάδα που ψάχνεται στην αγορά, έρχονται διαρκώς προτάσεις από μάνατζερ για επίδοξους στόχους. Πράγμα που σημαίνει πως τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο και όλα εξετάζονται. Με άλλα λόγια, μπορεί κανείς να ρωτήσει για τις προθέσεις ενός τεχνικού (μπάτζετ, λεφτά που θέλει, διαθεσιμότητα), χωρίς αυτό απαραιτήτως να σημαίνει και ενδιαφέρον. Είναι μία έρευνα αγοράς, που όλες οι ομάδες πραγματοποιούν ευρισκόμενες σε παρόμοια θέση όπως αυτή των «ερυθρόλευκων».

Σίγουρα περιπτώσεις σαν κι αυτές του Μπλατ ή του Μεσίνα ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο, οφείλουν οι απαιτήσεις τους και οι φιλοδοξίες τους να είναι κοντά στα «θέλω» της ομάδας.

Αναφορικά με τον πρώην προπονητή της Νταρουσάφακα, του οποίου το όνομα «παίζει» δυνατά σε μέσα της Τουρκίας, ενώ ακούστηκε και σε αυτά της χώρας μας, οι απαιτήσεις του είναι όντως υψηλές, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι δύσκολο και να πέσουν. Οι θέσεις στην Ευρωλίγκα είναι ελάχιστες, σύλλογοι με το κύρους του Ολυμπιακού λίγοι, και ο Μπλατ είναι ένας άνθρωπος φιλόδοξος, που μετά την Νταρουσάφακα δεν θέλει να «μπλέξει» σε ομάδα χαμηλών απαιτήσεων. Στο ΝΒΑ δεν φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος και η Ευρώπη και το λεγόμενο step up είναι πρώτη αρμοδιότητά του.

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός έχει διακρίνει υποθέσεις που τον ενδιαφέρουν, έχει κάνει τις αρχικές του προσεγγίσεις, όμως θα γίνουν πιο έντονες αφού οριστικοποιηθεί το… διαζύγιο με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Σκοπός είναι ο προπονητής που θα έρθει, να μην έρθει για λίγο καιρό, αλλά να δέσει χρόνια στον πάγκο της ομάδας και να την οδηγήσει και πάλι στο σωστό μονοπάτι των επιτυχιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ