Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δίπλα στους Αγγελόπουλους, δεν έχω πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δίπλα στους Αγγελόπουλους, δεν έχω πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε επίσημη δήλωση με την οποία στήριξε την οικογένεια Αγγελόπουλου και την προσπάθεια που κάνει στον μπασκετικό Ολυμπιακό, ενώ διέψευσε κάθε σενάριο που τον θέλει να εμπλέκεται στην ΚΑΕ.

Τα σενάρια και η ανούσια παραφιλολογία δίνει και παίρνει το τελευταίο διάστημα, με διάφορα κέντρα να αναδεικνύουν δίχως νόημα και περιεχόμενο θεωρίες, περί πιθανή εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Μια παραφιλολογία την οποία έσβησε με τον πιο σαφή τρόπο ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου. Με μια δήλωση που περιλαμβάνει πλήθος μηνυμάτων, αλλά έχει μια συγκεκριμένη βάση: Οτι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καμία πρόθεση να εμπλακεί στα διοικητικά τη ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο κ. Μαρινάκης, με τοποθέτηση που δημοσιεύτηκε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, εγκωμίασε την οικογένεια Αγγελόπουλου για τα χρήματα που βάζουν στο μπασκετικό τμήμα όλα αυτά τα χρόνια και την αγνή προσφορά τους στην ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι δίπλα στους προέδρους της ΚΑΕ και στηρίζει την προσπάθεια που καταβάλουν όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, ζήτησε από τους μηδενιστές και εκείνους που βγάζουν εύκολα χολή και στήνουν στον τοίχο ανθρώπους που έχουν προσφέρει, να μην κουνούν το δάχτυλο σε αυτούς που πληρώνουν.

Από εκεί και πέρα, στη δήλωση αφήνονται σαφείς αιχμές για ορισμένους (όχι τους οπαδούς) που προσπαθούν να επηρεάσουν αποφάσεις ή ακόμη και να… παίρνουν αποφάσεις, δίχως να συνεισφέρουν το παραμικρό στον σύλλογο. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τους καλεί πρώτα να βγουν μπροστά και να πληρώσουν και μετά να εγείρουν αξιώσεις για… να εισακουστεί η φωνή και η άποψή τους.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με τα σενάρια εμπλοκής του στο τμήμα μπάσκετ:

«Σχετικά με την ομάδα μπάσκετ: Τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επενδύουν εκατομμύρια ευρώ και προσφέρουν πολλά στον Σύλλογο.

Εύχομαι σύντομα να οδηγήσουν την ομάδα μας ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Εμείς είμαστε δίπλα τους. Στηρίζουμε και εκτιμούμε την προσφορά τους.

Είναι λογικό να υπάρχουν σε όλα τα σπορ κακές χρονιές. Και είναι λογικό, επίσης, να υπάρχει κριτική. Όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους, όμως αυτοί που διοικούν και πληρώνουν είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίζουν.

Όποιος όμως πιστεύει ότι μπορεί και θέλει να αποφασίζει και να διοικεί καλό θα είναι να βγει μπροστά και να βάλει τα χρήματά του.

Δυστυχώς ελάχιστοι άνθρωποι επενδύουν τα χρήματά τους στον ελληνικό αθλητισμό στην Ελλάδα της βαθύτατης οικονομικής κρίσης.

Και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, ας είμαστε ειλικρινείς, πέρα από εμένα στα ερασιτεχνικά τμήματα και στο ποδόσφαιρο και την οικογένεια Αγγελόπουλου στο μπάσκετ δεν είδαμε ούτε ευρώ στον Σύλλογο από επώνυμους και εύρωστους οικονομικά φιλάθλους μας.

Προφανώς δεν αναφέρομαι στους απλούς φιλάθλους μας που στηρίζουν μαζικά και από το υστέρημα τους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας.

Με αφορμή λοιπόν την παραφιλολογία των ημερών, θέλω να ξεκαθαρίσω στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι ούτε εγώ ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς μου έχουμε πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ