Κάνουν ταμείο Γιαννακόπουλος-Πασκουάλ

Κάνουν ταμείο Γιαννακόπουλος-Πασκουάλ

Η σεζόν τελείωσε, το πρωτάθλημα το πήρε ο Παναθηναϊκός και ο Τσάβι Πασκουάλ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναμένεται να καθίσουν τις επόμενες ημέρες να κάνουν ταμείο. Ο Καταλανός προπονητής δεν έχει αναχωρήσει ακόμα για την πατρίδα του, καθώς εκκρεμεί το ραντεβού του με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Η συνάντηση αυτή αναμένεται να έχει ιδιαίτερη σημασία, […]

Η σεζόν τελείωσε, το πρωτάθλημα το πήρε ο Παναθηναϊκός και ο Τσάβι Πασκουάλ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναμένεται να καθίσουν τις επόμενες ημέρες να κάνουν ταμείο.

Ο Καταλανός προπονητής δεν έχει αναχωρήσει ακόμα για την πατρίδα του, καθώς εκκρεμεί το ραντεβού του με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Η συνάντηση αυτή αναμένεται να έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς θα γίνει απολογισμός της σεζόν, θα αναλυθούν τα αίτια των δυο αποκλεισμών στο κύπελλο και κυρίως στην Ευρωλίγκα, οι αποφάσεις του προπονητή σε καθοριστικές στιγμές της χρονιάς, οι επιλογές του στο «χτίσιμο» της ομάδας πέρσι, τι δεν «βγήκε» και τι πρέπει να διατηρηθεί.

Ο αποκλεισμός από το Φάιναλ φορ έχει κοστίσει αρκετά στις… μετοχές του Τσάβι Πασκουάλ, καθώς ο Παναθηναϊκός για δεύτερη χρονιά με πλεονέκτημα έδρας και παρά τις κινήσεις που έγιναν από τη διοίκηση με την απόκτηση των Τζέιμς και Πέιν, δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στο ραντεβού των μεγάλων.

Ο Καταλανός έχει βέβαια συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με αποδοχές περίπου στο 1 εκ ευρώ και το ποσό αυτό από μόνο του καθιστά ιδιαίτερα απαιτητική τη διοίκηση της ΚΑΕ, που βλέπει το μεγάλο στόχο του Φάιναλ φορ να γίνεται πλέον… απωθημένο!

Θα συζητηθεί προφανώς και η διαχείριση του προπονητή στην ομάδα, όπως για παράδειγμα η απίστευτη χαλαρότητα με την οποία ξεκίνησε τα πλέι όφ με τον Ολυμπιακό, εκεί όπου άπαντες εμφανίστηκαν σίγουροι πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ήταν η «εύκολη λεία».

Πάντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είχε ξεκαθαρίσει πως ο Πασκουάλ θα είναι και του χρόνου προπονητής της ομάδας κι αυτό μένει να επιβεβαιωθεί…

Από εκεί και πέρα βέβαια θα γίνει κουβέντα για το μέλλον της ομάδας, για το μπάτζετ που θα διαθέσει η διοίκηση, για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να ενισχυθεί, αλλά πάνω από όλα θα τεθούν οι στόχοι. Τόσο για τον Παναθηναϊκό και το τι θέλει να πετύχει, όσο και μεταγραφικοί.

Πρώτα από όλα όμως θα δοθεί η έκθεση του προπονητή για τις προσθαφαιρέσεις, που κατά τη γνώμη του θα πρέπει να γίνουν στο ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ