Συμφωνία από χρυσάφι για Ολυμπιακό!

Συμφωνία από χρυσάφι για Ολυμπιακό!

Η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε κάπως… διαφορετικά για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε μία εντυπωσιακή συμφωνία που δεν έχει να κάνει ακριβώς με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, αλλά με το οικονομικό. Πιο συγκεκριμένα όμως η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια της με τον στοιχηματικό κολοσσό Bwin, με το deal να του αποφέρει […]

Η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε κάπως… διαφορετικά για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε μία εντυπωσιακή συμφωνία που δεν έχει να κάνει ακριβώς με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, αλλά με το οικονομικό.

Πιο συγκεκριμένα όμως η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια της με τον στοιχηματικό κολοσσό Bwin, με το deal να του αποφέρει πάρα πολλά λεφτά για το εγγύς μέλλον.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συμβαδίσουν για 5 χρόνια με την Bwin με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 2 εκατομμύρια το χρόνο για την ομάδα του Πειραιά.

Ποσό σίγουρα μεγαλύτερο από την προηγούμενη χορηγία του Ολυμπιακού, την ώρα που στην ομάδα λέγεται πως θα ανέβει το μπάτζετ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση, όμως είναι ένα deal που προχωράει κάμποσο χρονικό διάστημα, με το τμήμα μάρκετινγκ των Πειραιωτών να ψάχνει επιπλέον οικονομικούς πόρους για την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ