Στον Χολαργό ο Λυκογιάννης

Στον Χολαργό ο Λυκογιάννης

Ο Χολαργός είχε κάνει πολύ καλή προσφορά στον Άρη Λυκογιάννη κι αυτός δεν μπορούσε να την αρνηθεί. Έτσι από εδώ και στο εξής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της νεοφώτιστης στην Basket League ομάδας, κάτι που τα τελευταία 24ωρα ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενο. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια το απόγευμα της Τρίτης και ακολούθως […]

Ο Χολαργός είχε κάνει πολύ καλή προσφορά στον Άρη Λυκογιάννη κι αυτός δεν μπορούσε να την αρνηθεί. Έτσι από εδώ και στο εξής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της νεοφώτιστης στην Basket League ομάδας, κάτι που τα τελευταία 24ωρα ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενο.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια το απόγευμα της Τρίτης και ακολούθως εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Αρης Λυκογιάννης γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1969. Από το 2001 μέχρι το 2006 βρισκόταν στον πάγκο του Σπόρτιγκ, στη συνέχεια «μετακόμισε» στο Παγκράτι (2006-2008) και το 2009 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ικάρου Καλλιθέας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 το 2010. Εκεί, παρέμεινε μέχρι το 2012, καθώς μετά εργάστηκε για μία σεζόν στη Σουηδία και τη Σόλνα (2012-2013). Στη συνέχεια επέστρεψε για σύντομο χρονικό διάστημα στην Α1 αναλαμβάνοντας τις τύχες του Ικάρου Χαλκίδας, το 2013. Τη σεζόν 2014-2015 θήτευσε με επιτυχία στην τεχνική ηγεσία του Κολοσσού Ρόδου, τον οποίο οδήγησε στην 7η θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και στα play off.

Τον Μάιο του 2015 εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού ως άμεσος συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στον Κολοσσό, στον οποίο προσέφερε τις υπηρεσίες του έως το τέλος της φετινής κανονικής περιόδου της Basket League.

Coach, καλωσόρισες στον ΧΟΛΑΡΓΟ! Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ